Η ίδρυση του «ισλαμικού ΝΑΤΟ» προδικάζει θρησκευτικό πόλεμο στην Μέση Ανατολή!

Η ίδρυση του « ισλαμικού ΝΑΤΟ» από  34 μουσουλμανικά κράτη, μέσα και   η Τουρκία, αποσκοπεί στην δημιουργία μιας σουνιτικής «πολεμικής μηχανής», κατά γενικώς και αορίστως της τρομοκρατίας με επικεφαλής την Σαουδική Αραβία. Αυτό ανακοινώθηκε  στις 14 Δεκεμβρίου 2015 στο Ριάντ , αναφέρεται σήμερα  από τον τουρκικό τύπο.

«Οι χώρες που αναφέρονται σε αυτήν την σουνιτική στρατιωτική δύναμη έχουν αποφασίσει για το σχηματισμό μιας στρατιωτικής συμμαχίας υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας,  για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, με ένα κοινό κέντρο επιχειρήσεων που θα έχει έδρα  στο Ριάντ,  για το συντονισμό και την υποστήριξη αυτών των στρατιωτικών επιχειρήσεων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος  αραβικών χωρών που συμμετέχουν,  όπως η Αίγυπτος, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Τουρκία , μαζί με  μουσουλμανικές χώρες σαν την Μαλαισία, το Πακιστάν και τις  αραβικές χώρες του Κόλπου, αλλά  και αφρικανικές χώρες, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτήν την «ισλαμική συμμαχία»  .

Η διακήρυξη του «σουνιτικού ΝΑΤΟ» αναφέρει ότι η  πράξη  αυτή  «αποσκοπεί  στην εκτέλεση του καθήκοντος  να προστατευθεί   το ισλαμικό έθνος από τα δεινά όλων των τρομοκρατικών ομάδων και οργανώσεων ανεξάρτητα από αιρέσεις , οι οποίες σπέρνουν τον θάνατο και την διαφθορά στη γη και έχουν ως στόχο να τρομοκρατήσουν αθώους».

Δηλαδή όλοι οι « σπόνσορες» της ισλαμικής τρομοκρατίας στον πλανήτη ίδρυσαν στρατιωτική συμμαχία, για την διαφύλαξη όλων μουσουλμάνων του κόσμου, (οι υπόλοιποι άνθρωποι άλλων θρησκειών δεν υπάρχουν για αυτούς), από τις οργανώσεις που οι ίδιες αυτές χώρες τροφοδοτούν . Προφανώς και πρόκειται για μια  μουσουλμανική σουνιτική συμμαχία εναντίον του χριστιανισμού, της Ευρώπης και της Ρωσίας.

Το σιιτικό  Ιράν, που  αποτελεί ύψιστο  αντίπαλο της σουνιτικής  Σαουδικής Αραβίας, ήταν απών από τα κράτη που ονομάστηκαν  ως «συμμετέχοντες», λόγω της  διαμάχης των δύο περιφερειακών δυνάμεων σε   Συρία και  Υεμένη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες προετοίμασαν όλο αυτό το εγχείρημα, πίεζαν εδώ και πολύ καιρό τα αραβικά κράτη να πράξουν περισσότερα για να βοηθήσουν την στρατιωτική εκστρατεία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους .

Στην ουσία  πρόκειται για πρόσχημα για την δημιουργία του «Ισλαμικού  ΝΑΤΟ», το οποίο σε πρώτη φάση θα αντιπαρατεθεί εναντίον της Ρωσίας και της  στρατιωτικής επέμβαση της στην Συρία.

Σε μια σπάνια συνέντευξη Τύπου, ο 30χρονος διάδοχος του θρόνου και ο υπουργός Άμυνας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν δήλωσε στους δημοσιογράφους στις 15 Δεκεμβρίου 2015,  ότι η εκστρατεία αυτή θα «συντονίσει» τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη, την Αίγυπτο και το Αφγανιστάν, αλλά δεν αποκάλυψε το πως ακριβώς θα «υλοποιηθούν» αυτές οι στρατιωτικές προσπάθειες.

«Θα πρέπει να υπάρξει διεθνής συντονισμός με τις μεγάλες δυνάμεις και τους διεθνείς οργανισμούς … από την άποψη των  στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία και το Ιράκ. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε αυτές τις δραστηριότητες χωρίς την διεθνή  συνεργασία και νομιμότητα », δήλωσε ο Σαλμάν μπιν χωρίς να επεκταθεί.

Ερωτηθείς ο ίδιος εάν η νέα συμμαχία θα επικεντρωθεί μόνο στον ISIS, ο Bin Salman δήλωσε ότι «αυτή» θα αντιμετωπίσει όχι μόνο αυτή την οργάνωση, αλλά «κάθε τρομοκρατική οργάνωση που θα εμφανίζεται μπροστά της»!

Σε άρθρο με τίτλο: Το Αραβικό ΝΑΤΟ σχηματίζει δύναμη 40 χιλιάδων ανδρών, είχαμε προειδοποιήσει ότι σε πυρετώδης ρυθμούς κινούνται εδώ και μεγάλο διάστημα τα επιτελεία των αραβικών χωρών, τα οποία θα δημιουργήσουν μία δύναμη 40 χιλιάδων ανδρών , μετά την επικύρωση της απόφασης  στην σύνοδο των Αραβικών Κρατών (LAS) στο Σαρμ ελ-Σέιχ.

Αυτός ο σουνιτικός στρατιωτικός συνασπισμός με επικεφαλής την Σ.Αραβία και έχοντας ως χώρα μέλος την Τουρκία, και «αρωγό» τις ΗΠΑ,  αποτελεί το αντίπαλο δέος της Μόσχας και ενδεχομένως της Κίνας στην Μέση Ανατολή.

Ήδη οι Αμερικανοί ετοιμάζουν σχέδιο χερσαίας εισβολής στην Συρία. Είμαστε προ το πυλών κοσμοϊστορικών γεγονότων τα οποία θα καθορίσουν την μοίρα του πλανήτη.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια