Σχετικά με εμάς

Φίλοι αναγνώστες


Είμαστε πολίτες αυτής της χώρας, που θυμώνουμε, αηδιάζουμε, εξαγριωνόμαστε με όσα γίνονται για εμάς, χωρίς εμάς! Είμαστε εσείς!
Σκοπός μας είναι η ελεύθερη ενημέρωση και η προβολή της αλήθειας για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το StergioG.blogspot.com δεν διεκδικεί δάφνες έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, γιατί δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Και επειδή ενημέρωση δεν είναι μόνο οι ειδήσεις, η ψυχαγωγία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, οι γεύσεις αλλά και το χιούμορ δεν μας λείπουν.

Σχετικά με την αρθρογραφία


Το blog αναδημοσιεύει στα πλαίσια της προσπάθειάς του για ενημέρωση, άρθρα και απόψεις άλλων αρθρογράφων, bloggers ή sites , παραθέτοντας πάντα ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Κατά συνέπεια το StergioG.blogspot.com, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλο ιστολόγια ή σελίδες.
Σε περίπτωση , που από αβλεψία ή εκ παραδρομής , κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει ή να παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα, θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση. Έχοντας λοιπόν αυτά υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι : α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό, διακόπτοντας την ανάγνωσή του, ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας, ή β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο. γ) Να επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail : info.stergiog.wordpress.com@gmail.com προκειμένου να αποσύρουμε την ανάρτηση. Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την αλήθεια και το σεβασμό στο συνάνθρωπό μας.


Εξωτερικοί Σύνδεσμοι


Το blog περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε, ούτε αποτελεί διαφήμιση. Το blog σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στην σελίδα ίσως παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το Google Adsense. Το StergioG δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της Google. Φίλε αναγνώστη αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, μοιράσου το τώρα με ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν από αυτό! Μην μένεις απαθής.


Καλή συνέχεια
StergioG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια