WRC - Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ταχύτερος ο Sebastien Ogier στο shakedown


Οι αγωνιστικοί κινητήρες ήχησαν σήμερα στην περιοχή της Gap, με τους Sebastien Ogier-Julien Ingrassia να πραγματοποιούν το ταχύτερο πέρασμα στο σημερινό shakedown.

Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη του φετινού WRC, με τα πληρώματα να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα. Κατ' εξαίρεση για την περίπτωση του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, το shakedown την Τετάρτη, αφού η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει την εκκίνηση και δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές.

Είναι γνωστό πως η συγκεκριμένη διαδικασία δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, αφού οι οδηγοί στοχεύουν περισσότερο να κάνουν έναν τελικό έλεγχο στα αυτοκίνητά τους, παρά στον καλύτερο χρόνο. Παρόλα αυτά, καθώς επρόκειτο για την πρώτη κοινή χρονομέτρηση των πληρωμάτων, άπαντες έριξαν μια "ματιά" στους χρόνους.

Ταχύτεροι στη διαδρομή των 3,35 χιλιομέτρων ήταν οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC), με την ελάχιστη όμως διαφορά των 0,1 δευτερολέπτων από τους Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul (Hyundai i20 Coupe WRC). Τον τρίτο χρόνο της ημέρας σημείωσαν οι Elfyn Evans-Scott Martin (Toyota Yaris WRC), εμπρός από τους Ott Tanak-Martin Jarveoja (Hyundai i20 Coupe WRC).


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια