Υλικά Συνταγής
για 2-4 άτομα
- ½ λάχανο (περίπου 4 ½ φλιτζάνια ψιλοκομμένο)
- 2 μικρά αγγούρια ψιλοκομμένα
- 225 γραμμάρια ψίχα καβουριού
- ¾ φλιτζάνι αρακά (κονσέρβα)
- 1 φλιτζάνι καλαμπόκι (κονσέρβα)
- ½ φλιτζάνι μαγιονέζα
- 2 κουταλιές σούπας άνηθο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Ψιλοκόψτε το λάχανο και ρίξτε το σε μια σαλατιέρα. Ψιλοκόψτε τα αγγούρια. Κόβουμε την ψίχα καβουριού και τον άνηθο. Ρίξτε τα στη σαλατιέρα.
Συμπληρώνετε τον αρακά, καλαμπόκι και μαγιονέζα σε μπολ. Αλατοπιπερώστε, ανακατεύετε και σερβίρετε.
Πηγή: taste-s
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
0 Σχόλια