Ρώσος ειδικός: «Ο πυρηνικός πόλεμος έχει ήδη αρχίσει στον πλανήτη…»

Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μεγάλο διάστημα συμφωνούν όλοι οι εδικοί εμπειρογνώμονες σε Ανατολή και δύση


«Η κατοχή από τη Ρωσία  πυρηνικών όπλων επηρεάζει ήδη την πορεία των στρατιωτικών ενεργειών στην Ουκρανία και τη Συρία, μειώνοντας παράλληλα τους ελεύθερους ελιγμούς της δύσης», τονίζει ο  Ρώσος ιστορικός και δημοσιογράφος Andrei  Piontkovsky.

«Η τακτική του Πούτιν έχει ως στόχο να τρομοκρατήσει την δύση. «Κοίταξε με είμαι τρελός».  Αυτό περιγράφει ακριβώς την φιλοσοφία του πολιτικού παιχνιδιού του Πούτιν. Δεν παίζει σκάκι με τη Δύση, παίζει ένα  απελπισμένο παιχνίδι καρτών που παίζουν οι εγκληματίες στη φυλακή, όπου είναι σημαντικό κανείς να τρομάξει τον αντίπαλό του », τονίζει ο  Piontkovsky.

Ο Πούτιν «κραδαίνοντας» τα πυρηνικά όπλα όλη την ώρα, προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις της δύσης, σε σχέση με τον εφοδιασμό θανατηφόρων όπλων στην  Ουκρανία  ή με την εγκατάσταση  ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία, τονίζει ο ίδιος  δημοσιογράφος.

«Ο φόβος ενός πυρηνικού πολέμου  χρησιμοποιείται από τον Πούτιν για την πλήρη κατατρομοκράτηση της δύσης. Πάρτε, για παράδειγμα τις  δηλώσεις των Ρώσων αξιωματούχων σχετικά με το μέγεθος των μερίδων τροφίμων σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ή την άσκηση πολιτικής άμυνας που αφορά  τον πληθυσμό ολόκληρης της χώρας», λέει ο Αντρέι Piontkovsky.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως εκτιμά την  παγκόσμια κατάσταση ο εν λόγω δημοσιογράφος αλλά , τα πυρηνικά όπλα της Μόσχας είναι υπαρκτά και πλήρως «επιχειρησιακά» για δράση,  στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια