Ο μύθος των πέντε Ήλιων και οι γατόμορφοι θεοί!

Οι θεοί δημιούργησαν και κατέστρεψαν τον κόσμο τέσσερις φορές, Κάθε κόσμος ήταν ένας Ήλιος και κάθε Ήλιος είχε το όνομα μιας από τις ημέρες του ιερού ημερολογίου, το οποίο ήταν γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Αμερικής και σήμερα ονομάζεται Ημερολόγιο των Μάγια, αν και μπορεί να μην το εφηύραν οι ίδιοι.

Ο πρωταρχικός μύθος για τον ήλιο και τη σελήνη θέλει τους θεούς μαζεμένους μες στο σκοτάδι της Τεοτιουακάν, γύρω από μια τεράστια φωτιά, προφανώς βρισκόμαστε στην εποχή του Μεγάλου σκοταδιού , μια περίοδος που ονομάστηκε έτσι λόγω των συνεπειών της καταστροφής της σελήνης απο νοήμονα ερπετά ,με αποτέλεσμα να έρθει στην γη μια μακροχρόνια παγετωνικη περίοδος , είναι η εποχή των Προσελληνων για τους οποίους δεν ξέρουμε πως ζούσαν και που .

Ο πρώτος Ήλιος μετά το σκοτάδι της αρχαίας εκείνης νύχτας ήταν ο ήλιος που πρώτος είδε ο μυθικός Λυκαωνας και ήταν ο λεγόμενος ήλιος του Ιαγουάρου . Ο Ήλιος του Ιαγουάρου Ο πρώτος κόσμος ονομάστηκε ο Ήλιος του Ιαγουάρου κι όταν ο κόσμος καταστράφηκε οι άνθρωποι που υπήρχαν τότε καταβροχθίστηκαν από τους ιαγουάρους, τους οποίους οι Αζτέκοι θεωρούσαν προσωποποίηση του θεού Τεζκατλιπόκα..Οι γατομορφοι , οι εκπέμποντες άγγελοι όπως θέλουν τα κείμενα του Ενώχ και οι γραφές να τους ονομαζουν έφεραν στην γη όλα τα δεινά αλλά και τις σκοτεινές γνώσεις. Αυτοί είναι οι πρώτοι θεοί ....

Ο Θεός Ιαγουάρος είναι μια μορφή που σήμερα όσοι ασχολούνται με επικλητικη μαγεία τον ξέρουν σαν πρίγκηπα της κολάσεως με το όνομα Σιτρη, στον Αμαζόνιο κάποιες φυλές ακόμα τον λατρεύουν σαν Θεό του οποίου το σπίτι είναι στο φεγγάρι ,αλλά όταν έρχεται στην γη εμφανίζεται σαν ένας Φωτεινός άντρας ( Lucifer ) .

Στις αρχαίες εποχές η λατρεία του ήταν οργιαστική και είχε στοιχειά μαγείας , γυναικες ντυμένες στα κόκκινα κατασπαραζονταν ζωντανές κατά την διάρκεια του οργίου .

Οι εκπέμποντες άγγελοι εκείνη την περίοδο είχαν κανονικό σώμα και μεταμορφώνονταν σε ανθρώπους ,τρώγοντας ανθρώπους αλλά τώρα πια μπορούν να φάνε μόνο το αστρικό σώμα και την ψύχη του θύματος τους .

Ο Σιτρη - Seth Ra - ( Όνομα που συναντάμε στα ονόματα Σηθ και Σατανάς ) στις μετέπειτα θρησκείες απόκτησε ανθρωπινή μορφή και λατρεύεται σαν αρσενική πολεμική θεότητα. Η Αύρα του κανονικά έχει χρωματικές διακυμάνσεις αλλά βασικά είναι ένα φως ...

Δυστυχώς τους συναντάμε μέχρι και σήμερα σαν καλοθελητές και φωτεινούς προστάτες των ανθρώπων , ουσιαστικά κλέβουν ανθρώπινες ψυχές και καταλαμβάνουν ανθρωπινά σώματα , οι λατρείες τους είναι στους Λυκαωνες , κάποιες μασονικές ομάδες και κάποιες σατανικότατες ....


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια