Πέρασε από το «Αστρομπάλ» ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» σημείωσε την τρίτη εφετινή εκτός έδρας νίκη της στην Ευρωλίγκα και πρώτη από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.


Επιτέλους εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό, που είχε να δει το ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το ΟΑΚΑ από τις 2 Δεκεμβρίου και τον αγώνα στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις.

Οι «πράσινοι» πέρασαν από τη Γαλλία νικώντας στο «Αστρομπάλ» τη Βιλερμπάν με 86-82 και πέτυχαν το τρίτο ευρωπαϊκό «διπλό» τους για φέτος.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης ημέρας στη διοργάνωση και σήμανε τη δέκατη νίκη του «τριφυλλιού» (10-19), ενώ για τους Γάλλους ήταν η όγδοη συνεχής ήττα και συνολικά 21η (8-29).

Αν εξαιρεθεί το πρώτο δεκάλεπτο, που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω (20-26), στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα οι παίκτες του Σερέλη επέβαλαν το παιχνίδι τους και με επιμέρους σκορ 32-17 στη β΄ περίοδο έφτασε στο 52-43 κι έγινε  κυρίαρχος της αναμέτρησης ως το τέλος της.

Ο Γουόλτερς έμεινε εκτός προληπτικά, ενώ στη β΄ περίοδο οι «πράσινοι» έχασαν με τραυματισμό τον Πονίτκα, που υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και αποσύρθηκε.

Οι Λι, Μπέικον και Γουίλιαμς σημείωσαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ για το γαλλικό συγκρότημα ο Φαλ έφτασε στο νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια