ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πήρε "κεφάλι" ο Loeb


Ο Sébastien Loëb σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στη δεύτερη ειδική διαδρομή της ημέρας (Χαρβάτι) -και τρίτη ως τώρα- του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και παραμένει επικεφαλής της γενικής κατάταξης με διαφορά 2,7 δευτερόλεπτα από τον Thierry Neuville.

Ο Sébastien Loëb κινήθηκε πολύ γρήγορα και στη δεύτερη ειδική της ημέρας (τρίτη, συνολικά) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Στη δεύτερη θέση της προσωρινής κατάταξης ανέβηκε ο Thierry Neuville και στην τρίτη είναι ο Pierre-Louis Loubet, ο οποίος εντυπωσίασε με τον ρυθμό του.

Η ειδική διαδρομή «Χαρβάτι» έχει μήκος 14,42 χλμ. και η επιφάνειά της αποτελείται από σκληρό και μπόσικο χώμα. Ο Loëb σημείωσε χρόνο 10’:34’’.8, αφήνοντας πίσω του τον Neuville για μόλις ένα δευτερόλεπτο και τρίτον τον Loubet για 2,6 δευτερόλεπτα. Ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής προηγείται στην προσωρινή κατάταξη του εθνικού αγώνα μας.

Ο Κalle Rovanperä αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς εκκινεί πρώτος και δεν έχει «καθαρό» χώμα. Πρώτος Έλληνας οδηγός είναι ο Σερδερίδης ο οποίος είναι στην 25η θέση της προσωρινής κατάταξης.



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια