WRC Ράλλυ Πορτογαλίας: Αγώνας επιβίωσης την 1η ημέρα


Οι Elfyn Evans και Kalle Rovanpera διαμορφώνουν το 1-2 για την Toyota μετά από τη δραματική πρώτη ημέρα του Ράλλυ Πορτογαλίας, που χαρακτηρίστηκε από τις εγκαταλείψεις των δύο Seb και προβλήματα ή κλαταρίσματα για σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές.

Η πρώτη ημέρα του Ράλλυ Πορτογαλίας, 4ου γύρου της σεζόν, αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη για τους πρωταγωνιστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Αν και οι ομάδες φοβούνταν την απόδοση των υβριδικών κιτ στον πρώτο χωμάτινο αγώνα των αυτοκινήτων προδιαγραφών Rally1, η πλειονότητα των δυσκολιών προήλθε από κλαταρίσματα κατά το απογευματινό loop.

Μετά από 9 ειδικές διαδρομές, επικεφαλής βρίσκονται οι Elfyn Evans-Scott Martin, που έχουν διαφορά 13,6” από τους Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen, αμφότεροι με Toyota GR Yaris Rally1, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Dani Sordo-Candido Carrera με Hyundai i20 N Rally1.

Η πρώτη ημέρα του πορτογαλικού αγώνα χαρακτηρίστηκε από τις εγκαταλείψεις των Sebastien Loeb-Isabelle Galmiche (Ford Puma Rally1) και Sebastien Ogier-Benjamin Veillas (Toyota GR Yaris Rally1).

Οι δύο πολυπρωταθλητές δεν ήταν οι μόνοι που γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο του αγώνα, αφού οι περισσότεροι πρωταγωνιστές, αντιμετώπισαν προβλήματα.

Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe και Ott Tanak-Martin Jarveoja, οι οποίοι έχασαν χρόνο και θέσεις για διαφορετικούς λόγους, με τα Hyundai i20 N Rally1.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια