Απόρρητα στοιχεία-σοκ των ΗΠΑ: Ερχεται δεύτερη μεγάλη εισβολή από Ρωσία - Προβλέπεται σφαγή στο Κίεβο


Νέο δεύτερο κύμα εισβολής με μεγάλους αριθμούς στρατιωτικών δυνάμεων προβλέπουν αξιωματούχοι των ΗΠΑ ότι πιθανότητα θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των ουκρανικών δυνάμεων ενώ εκφράζουν φόβους για τραγικές αστικές μάχες στην πρωτεύουσα Κίεβο.

Αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης προειδοποίησαν τους Κοινοβουλευτικούς των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια απόρρητων ενημερώσεων χθες Δευτέρα ότι δεύτερο κύμα ρωσικών στρατευμάτων σε μεγάλους αριθμούς πιθανότατα θα εδραιώσει τις θέσεις της χώρας εντός της Ουκρανίας και θα μπορέσει να ξεπεράσει την ουκρανική αντίσταση, σύμφωνα με δύο άτομα που έχουν γνώση των ενημερώσεων.

Τραγικές σκηνές στο Κίεβο

«Αυτό το κομμάτι ήταν απογοητευτικό», είπε βουλευτής στο CNN.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν επίσης ότι η Ρωσία είναι πιθανό να πολιορκήσει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, και προέβλεψαν τραγικές σκηνές αστικού πολέμου, είπε ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα.

Τεράστιο στρατιωτικό κονβόι

Η είδηση που μετέδωσε νωρίτερα η αμερικανική εταιρεία Maxar Technologies για το μέγεθος του στρατιωτικού κονβόι το οποίο έχει πλησιάσει τα προάστια του Κιέβου, επιβεβαιώνουν τις παραπάνω εκτιμήσεις των ΗΠΑ.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια