Γαλλικά Rafale από το Charles de Gaulle “εγκλώβισαν” ρωσικά Tu-23M στην Αν. Μεσόγειο

Η Μόσχα απείλησε ωμά την Δανία για νησί στην Βαλτική -Πόλεμος πολιτοφυλακών στην Α.Ουκρανία με την κατάσταση να ολισθαίνει σε γενικευμένη στρατιωτική σύγκρουση


Σύμφωνα με ρωσικές δημοσιογραφικές πηγές, κείμενο έκτακτης ανακοίνωσης από τον επίσημο εκπρόσωπο της ρωσόφωνης πολιτοφυλακής του LPR, αναφέρει ότι “στις 5 το πρωί της 20ης Φεβρουαρίου, Ουκρανοί της 79ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου επιχείρησαν να επιτεθούν στις θέσεις των Ρωσόφωνων στην περιοχή του χωριού Pionerskoye, από το πέρασμα του ποταμού Seversky Donets.

Ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων ο εχθρός υπέστη απώλειες και υποχώρησε. Από τις ενέργειες των ουκρανικών ομάδων καταστράφηκαν πέντε κτίρια και υπήρξαν θύματα στον άμαχο πληθυσμό. Πρόσθετες πληροφορίες δεν διευκρινίζονται” καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πύραυλοι Iskander μετακινήθηκαν σε Sevsk και  Bryansk και τώρα ευρίσκονται 30 χλμ από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Γνωστή ιστοσελίδα αναφέρει ότι είχαμε 136 παραβιάσεις της εκεχειρίας χθες, ενώ 2 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 5 τραυματίστηκαν, μαζί με αδιευκρίνιστο αριθμό ρωσόφωνων αμάχων.

Θρίλερ στην Αν.Μεσόγειο από γαλλικά Rafale έναντι ρωσικών μαχητικών   

Μαχητικά του Γαλλικού Ναυτικού προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 που έφτασαν στη Συρία.

Ομάδα γαλλικών μαχητικών Rafale που απογειώθηκαν από το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, “κλέιδωσαν” στα σκοπευτικά τους τα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 που πετούσαν πάνω από τα ύδατα της Μεσογείου Θάλασσας, “φορτωμένα” με αντιπλοϊκούς πυραύλους κρουζ Kh-32.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται,μπορούμε να δούμε τον εγκλωβισμό στα σκοπευτικά των γαλλικών μαχητικών των  ρωσικών Tu-22M3.

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά συνοδεύονταν από μαχητικά αεροσκάφη Su-35S, τα οποία πετούσαν με ενεργοποιημένο εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου.

Η διαδικασία προσέγγισης των γαλλικών αεροσκαφών στην ομάδα των ρωσικών βομβαρδιστικών, έληξε μετά από μερικά λεπτά.

Πρόκειται για παιχνίδια επίδειξης ισχύος στην Α.Μεσόγειο από ΝΑΤΟ και Ρωσία, τα οποία εντείνονται σε συνδυασμό με την κατάσταση στην Α.Ουκρανία.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια