«Απέδρασε» από τη Νίκαια με Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός


Μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε απόψε στις νίκες, επικρατώντας του Ιωνικού με 1-0 στη Νίκαια. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Αϊτόρ, ο οποίος στο 38’ πέτυχε το γκολ της νίκης. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς, το «τριφύλλι» εδραιώθηκε για τα καλά στη πρώτη τετράδα και μείωσε προσωρινά την διαφορά από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πάτησαν πιο δυνατά στο χορτάρι και είχαν καλές ευκαιρίες με Ντάλσιο και Μύγα. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλή εικόνα αλλά στο 38’ κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Ο Βιγιαφάνιες έκανε σπουδαία ατομική ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αϊτόρ με φανταστικό εναέριο βολέ έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 48’, όταν το σουτ του Μύγα, βρήκε στον Χουάνκαρ και κατέληξε στο δοκάρι. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τους χώρους που άφηναν οι ᾽᾽κυανόλευκοι᾽᾽ στα ρίσκα για να βρουν το γκολ και ο Ιωνικός πίεζε αλλά χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε σωστά, δεν έδωσε ευκαιρίες και κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του 1-0.

Πηγή naftemporiki.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια