Αλώβητη στους «Ζωσιμάδες» (2-1) η ΑΕΚ


Ένα γκολ του Σάκχοφ πριν ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις έγραψε την Ιστορία στον αγώνα των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα κιαι την ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, που επέστρεψε ως αντίπαλος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο αναμετρήσεις και παρέμεινε δεύτερη, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο θριαμβευτικό 5-0 επί του Άρη. 

Και όμως, ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς 35 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Περέα από τον Μήτογλου. Πέναλτι που επιβεβαιώθηκε από το VAR κι εκτέλεσε ο Εραμούσπε για το 1-0 στο 5΄.

Η χαρά των παικτών του Ηρακλή Μεταξά δεν κράτησε πολύ όμως, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάργας απομάκρυνε όπως-όπως την μπάλα και ο Άμραμπατ με δεξί σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε.

Στο 18΄ ο Λοντίγκιν έκανε μεγάλη διπλή απόκρουση, αρχικά στο σουτ του Αραούχο και, κυρίως, σε αυτό του Τσούμπερ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σταμάτησε εκ νέου τον Αραούχο στο 37΄, ενώ μια κεφαλιά του Κάργα στο τέλος του ημιχρόνου ήταν άστοχη.

Η αλλαγή του Σιμάνσκι με τον Ανσαριφάρντ αποσκοπούσε στο να ανέβει ψηλότερα στο γήπεδο την ΑΕΚ. Ένα σουτ του Μπρένερ από καλή θέση μπλόκαρε ο σταθερός Στάνκοβιτς στο 66΄, ενώ η κεφαλιά του (αφύλακτου) Σιμόες στο 79΄ αστόχησε, όπως και το σουτ του Ανσαριφάρντ στο 83΄.

Τελικά, η επιμονή της ΑΕΚ απέδωσε στο 90ό λεπτό με το σουτ του Σάκχοφ να βρίσκει στόχο για το 1-2, ενώ στις καθυστερήσεις και ύστερα από αντεπίθεση ο Αραούχο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια