«Άδειος» ο Παναθηναϊκός, ήττα από τη Βιλερμπάν


Η επιθετική φιλοσοφία και η μεγάλη αθλητικότητα της Βιλερμπάν δεν βρήκαν απάντηση από τον Παναθηναϊκό, που γνώρισε απρόσμενη ήττα στο ΟΑΚΑ από το γαλλικό συγκρότημα (70-84), δύο ημέρες μετά την εκπληκτική νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές, στο ίδιο γήπεδο. 

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την πέμπτη σε επτά αγώνες στη φετινή Ευρωλίγκα (2-5) την ώρα που η Βιλερμπάν ακολούθησε τον εντελώς αντίθετο (5-2), ούσα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης έως τώρα.

Μάλιστα, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η αποψινή ήταν μόλις η πρώτη νίκη στην Ιστορία του γαλλικού συγκροτήματος στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Δήμιος για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν ο εκπληκτικός Έλι Οκόμπο με 35 πόντους, από τους οποίους οι 25 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. 

Μεγάλη εμφάνιση έκανε επίσης ο ταλαντούχος Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε 20 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 μπλοκ. 

Από τον Παναθηναϊκό, που φάνηκε στο τέλος του αγώνα να ξεμένει από δυνάμεις γι΄ αυτό και η διαφορά «άνοιξε» στα τελευταία λεπτά, ξεχώρισαν οι Παπαπέτρου και Μέικον με 16 πόντους έκαστος, ενώ ο Έβανς είχε 12.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια