Με Φενέρ απόψε για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα απόψε, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ στη Φενερμπαχτσέ (7/10, 21:00).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο εκτός έδρας ήττες, στην Ευρωλίγκα από τη Μονακό και στην Basket League από τον Άρη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, είναι προβληματισμένος για το αρνητικό ξεκίνημα και την εικόνα της ομάδας του, αλλά ο αγώνας με τον τουρκικό σύλλογο, που δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη την 1η αγωνιστική (61-57), είναι η ευκαιρία γι΄ ανάκαμψη.

«Κλειδί» θα είναι η απόδοση του Παπαπέτρου, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους απέναντι στη Μονακό, αλλά ο Πρίφτης θέλει να δει και τους Πέρι, Νέντοβιτς να βοηθούν στο σκοράρισμα, κάτι που δεν έκαναν στο πριγκιπάτο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει ο Παναθηναϊκός κι έτσι ο Πρίφτης αναμένει από την ομάδα του αντίδραση και βελτίωση σε τομείς που υστερούσε ως τώρα, όπως τη δημιουργία, το μακρινό σουτ και την άμυνα.

Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε του Σάσα Τζόρτζεβιτς προέρχεται μεν από νίκες αλλά όχι κι ανάλογες εμφανίσεις. Πάντως, στον τελευταίο αγώνα της τουρκικής Λίγκας οι Ντε Κολό, Βέσελι, Γκούντουριτς και Μπάρτελ δεν έπαιξαν για να ξεκουραστούν.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια