... Έρχεται ο Δένδιας (Κυριάκο το νου σου!!!)


Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

- Κίνηση πρώτη: Ο συστημικός μέχρι βδελυγμίας Δένδιας αίφνης παίρνει το γιαταγάνι και γίνεται τουρκοφάγος, με τον Τσαβούσογλου να τον κοιτάει έκθαμβος δίχως να μπορεί να κατανοήσει τη μεταμόρφωσή του.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Δένδιας είχε μόλις αδειάσει και δη σε ζωντανή μετάδοση τη μειοδοτική προσέγγιση του Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά, λέγοντάς μας εμμέσως... εγώ είμαι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

- Κίνηση Δεύτερη: Το ράπισμα στον… κομμουνιστοφάγο Μπογδάνο. Δεν νομίζουμε να πιστεύετε ότι ο φίλτατος Νίκος που σκέπτεται κάθε του κίνηση, ξαφνικά τον έπνιξε το άδικο και θέλησε να αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή του ΚΚΕ.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ήταν η δεύτερη πράξη στον δρόμο προς την αρχηγία.

- Κίνηση Τρίτη: Ο Δένδιας… πρώτο τραπέζι πίστα στο σημερινό Βήμα. Ναι, στη φιλοκυβερνητική ναυαρχίδα η οποία αντί να εμφανίζει ως πρωτεργάτη της υποτιθέμενης ιστορικής ελληνογαλλικής συμφωνίας κατόπιν της κύρωσής της τον Μητσοτάκη, εμφανίζει τον Δένδια.

Για όσους δεν το καταλάβαν, ο κουμπάρος και η κουμπάρα έλαβαν τις αποφάσεις τους -κάποια στιγμή θα μάθουμε τους λόγους- και δείχνουν τον... επόμενο.

Μόνο πολιτικά ανόητος δύναται να θεωρήσει τις παραπάνω κινήσεις, τυχαίες.

Πληροφορούμαστε επίσης, ότι σαμαρικοί και καραμανλικοί ετοιμάζουν «τρομοκρατικές ενέργειες» ενόψει εσωκομματικών εκλογών και συνεδρίου, διότι δεν αποδέχονται την πρόωρη συνταξιοδότηση των αρχηγών τους που μεθοδεύει με μαεστρία ο Μητσοτάκης.

Από την πλευρά μας, τί να πούμε;

Ο θεός βοηθός…

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια