Πρώτη νίκη για Άρη, δεύτερη ήττα ο Παναθηναϊκός


Ένα γκολ του Καμαρά στο 10΄ έδωσε στον Άρη την πρώτη φετινή νίκη και το πρώτο τέρμα του στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή της στο παιχνίδι με γκολ του Μαυριτανού επιθετικού από ασίστ του Μπερτόλιο.

Το χρονόμετρο σημάδευε το 10ο λεπτό, όταν από βολέ του Διούδη, η μπάλα έφτασε στον Καμαρά που συνεργάστηκε με τον Μπερτόλιο και με πλασέ σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, φτάνοντας δύο φορές με τον Ιωαννίδη κοντά στην ισοφάριση: στην πρώτη αστόχησε στο πλασέ ο 21χρονος φορ ενώ στη δεύτερη, με το κεφάλι, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χουλιάν Κουέστα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθολική υπεροχή των γηπεδούχων. Το δυνατό σουτ του Μαντσίνι (50’) πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη ενώ άστοχα ήταν τόσο η κεφαλιά του Εντιαγέ (59’) όσο και το σουτ του Σάσα (63’), ενώ στο 65’ και στο δυνατό σουτ του Εντιαγέ, ο Διούδης απέκρουσε.

Στο 69’ ο Κουέστα διόρθωσε την τελευταία στιγμή προ του Ιωαννίδη το λάθος από ασυνεννοησία με τον Μπράμπετς, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να νικά τον επιθετικό των «πράσινων» και στο 76΄, κρατώντας τη νίκη.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια