41η Ανάβαση Πορταριάς – Νέο ρεκόρ με 123 συμμετοχές

Τ

α ρεκόρ είναι για να σπάνε, αυτό συνέβη φέτος με τον αριθμό συμμετοχών, στην 41η Ανάβαση Πορταριάς. Ο αγώνας που διεξάγεται από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, στις 18 – 19 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνει 123 συμμετοχές, αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ για την Ανάβαση Πορταριάς.

Το γεγονός πως παρά την δυσκολία ελέω και της πανδημίας, οι αγωνιζόμενοι για ακόμη μία φορά έδειξαν την αγάπη τους για την 41η Ανάβαση Πορταριάς, δείχνει πως αποτελεί έναν αγώνα ορόσημο για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων και για την ιστορία του θεσμού.

Οι 123 αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την φιλοξενία της τοπικής κοινωνίας καθώς και τις ομορφιές του Βουνού των Κενταύρων που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ανάβασης Πορταριάς όλα αυτά τα χρόνια.

Στην τεχνική διαδρομή 4,8 χιλιομέτρων στην περιοχή της Πορταριάς, οι 123 συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν με τα αγωνιστικά τους να κερδίσουν την μάχη με το χρονόμετρο και να γράψουν το όνομα τους στο βιβλίο ιστορίας της Ανάβασης Πορταριάς.

Στο αγωνιστικό μέρος των συμμετοχών της 41ης Ανάβασης Πορταριάς, στην Ομάδα Ν, συναντάμε 21 συμμετοχές, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα και την μαχητικότητα τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια