Φονέας γιγάντων ο ΠΑΣ, 1-0 τον Παναθηναϊκό

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥ
Αν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έλεγε κάποιος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει 6 βαθμούς μετά από τους πρώτους δύο αγώνες, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιποι θα τον κοιτούσαν με συμπάθεια...

Και όμως, ο «Άγιαξ» της Ηπείρου νίκησε και τον «Δικέφαλο» στην Τούμπα και τους «πράσινους» στους «Ζωσιμάδες», με αποτέλεσμα να απολαμβάνει την πρώτη θέση και να δείχνει με την παρουσία του ότι φέτος στοχεύει σε μια πολύ καλή πορεία.

Μετά τις περσινές τρεις σερί νίκες σε διάστημα 17 ημερών, η ομάδα της Ηπείρου νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και έπιασε θέση στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα της Super League, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο πρώτο δίλεπτο είχαν δύο «επισκέψεις» στην εστία του Παναθηναϊκού, με πιο σημαντική στιγμή το σουτ του Πέερσμαν που κόντραρε και πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Τρία λεπτά αργότερα όμως άνοιξαν το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ, όταν από κίνηση και «σπάσιμο» της μπάλας του Περέα, ο Γκαρντάβσκι με έξοχο μακρινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 42΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του Χουάνκαρ από τα αριστερά, ο Αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έκανε πολύ κακό τελείωμα.

Στο β΄ ημίχρονο το «τριφύλλι» ξεκίνησε με πιο επιθετική διάθεση και στο 54΄ το πολύ καλό φάουλ του Λούντκβιστ από τα 40 μέτρα έφυγε πολύ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λοντίγκιν, ενώ στο 63’ από αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Περέα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη από δύσκολη γωνία.

Στο 78΄ από συνεργασία των Βιτάλ και Παλάσιος η μπάλα επέστρεψε στον πρώτο, που πλάσαρε από πλάγια αριστερά αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε.

Στο 85΄ ο Κάργας στην προσπάθειά του να αποκρούσει λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, αλλά και πάλι ο Λοντίγκιν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 90΄ από σέντρα του Χατζηγιοβάνη ο Μακέντα έκανε κακό τελείωμα με το κεφάλι.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια