WRC - Ράλλυ Ypres Βελγίου: Ταχύτερος στο shakedown ο Neuville


Ο Thierry Neuville πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στο πρωινό shakedown του Ράλλυ Ypres Βελγίου, λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση της πρώτης ημέρας του αγώνα.

Το Ράλλυ Ypres Βελγίου, 8ος γύρος του φετινού WRC, ξεκίνησε το πρωί με shakedown, σε ειδική διαδρομή μήκους 9,81 αγωνιστικών χιλιομέτρων, πολύ κοντά στο σέρβις παρκ της πόλης Ypres.

Η ιδιομορφία στη συγκεκριμένη διαδικασία, που συνήθως πραγματοποιείται την Πέμπτη του εκάστοτε αγώνα, ήταν πως λίγες ώρες αργότερα, ακολουθεί η πραγματική εκκίνηση του βελγικού ράλλυ.

Η πρώτη ημέρα, που είναι και η μεγαλύτερη του Ράλλυ Ypres Βελγίου, περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές μήκους 135,34 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ράλλυ Ypres Βελγίου: Οι χρόνοι του shakedown

Ο περιορισμένος χρόνος, αλλά και το ρίσκο, αφού σε περίπτωση ζημιάς οι μηχανικοί της εκάστοτε ομάδας δε θα είχαν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, ήταν δύο στοιχεία που πρόσθεσαν δυσκολία στο σημερινό shakedown.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα περισσότερα εργοστασιακά πληρώματα πραγματοποίησαν από 3 περάσματα, με στόχο να ελέγξουν τα συστήματα των αυτοκινήτων τους, ή να προβούν σε ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια