Ανάβαση Ριτσώνας 26-27 Ιουνίου χωρίς θεατές αλλά με τηλεοπτική μετάδοση


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ελληνικοί αγώνες στις 26-27 Ιουνίου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί η Ανάβαση Ριτσώνας, η οποία επιστρέφει στο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, μετά από απουσία ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, χωρίς ωστόσο να αποτελεί τον μοναδικό αγώνα του διημέρου.

Η Ανάβαση Ριτσώνας, που θα αποτελέσει τον τρίτο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Μπορεί ο αγώνας να πραγματοποιείται χωρίς παρουσία θεατών στη διαδρομή των 3,1 χιλιομέτρων, όμως θα υπάρξει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, την Κυριακή 27 Ιουνίου, από το Star Κεντρικής Ελλάδος.

Για ακόμη μια χρονιά, η “Μέκκα των Βουνών” αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό οδηγών, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πιο δημοφιλή ανάβαση της χώρας.

Το πρόγραμμα του διημέρου της Ανάβασης Ριτσώνας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουνίου στις 10:30, με την εκκίνηση των Χρονομετρημένων Δοκιμών και ενώ νωρίτερα θα έχει διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 10:30.

Περισσότερες πληροφορίες: www.agonistiko.gr
Πηγή 4troxoi.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια