WRC - Ράλλυ Πορτογαλίας preview


Το WRC μεταφέρεται σε χωμάτινη επιφάνεια, με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Πορτογαλίας στις 20-23 Μαΐου – Διαβάστε για τα τελευταία νέα των ομάδων και τις ώρες ζωντανής μετάδοσης στη χώρα μας.

Μετά από 3 αγώνες σε πάγο, χιόνι και άσφαλτο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) κάνει πρεμιέρα στο χώμα, με το Ράλλυ Πορτογαλίας. Ο 4ος αγώνας της σεζόν, θα διεξαχθεί στις 20-23 Μαΐου και παραδοσιακά, αποτελεί ένα καλό δείγμα για τη δυναμική των ομάδων.

Ράλλυ Πορτογαλίας: Με κύρος και ιστορία

Ο πορτογαλικός αγώνας θεωρείται ως ένας εκ των σημαντικότερων αγώνων του WRC. “Ιδρυτικό μέλος” του θεσμού,  βρέθηκε στο ημερολόγιο από το 1973, όταν και διεξήχθη το παρθενικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και ανέκαθεν ξεχώριζε για την προσωπικότητά του.

Ο αριθμός των θεατών, αλλά και το πάθος τους, ιδιαίτερα στο πασίγνωστο άλμα του Fafe, έκανε και κάνει τη διαφορά, καθιστώντας τον αγώνα διαχρονικά, σε αγαπημένο προορισμό για ομάδες και οδηγούς.

Πέρυσι, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, ωστόσο φέτος επανέρχεται δριμύτερο, με παρουσία θεατών και μεγάλη ανυπομονησία για την τελική έκβαση του αποτελέσματος.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια