Πώς να προστατευτείτε από τους εμβολιασμένους

Απομόνωση μέχρι η Νέα Τάξη Πραγμάτων να καταρρεύσει


Γράφει ο Μάνος Βουλαρίνος

Το σημερινό «και μπράβο τους» απευθύνεται στους αφυπνισμένους συμπολίτες. Απευθύνεται στους συμπολίτες που δεν είναι πρόβατα, δεν πιάνονται κορόιδα και δεν τρώνε κουτόχορτο. Αυτούς που κανένα καθεστώς, καμία χούντα και καμία Νέα Τάξη Πραμάτων δεν μπορεί να τους ξεγελάσει. Αυτούς που καταλαβαίνουν ότι η «πανδημία» είναι ένα παγκόσμιο πείραμα κοινωνικού ελέγχου (όπως είχε αποκαλύψει και ο Σωκράτης ο Μάλαμας). Τους συμπολίτες που δεν δέχονται να χάσουν τη μόνη πραγματική τους ταυτότητα, δηλαδή το πρόσωπο τους και γι’ αυτό δεν δέχονται την άνωθεν επιβαλλόμενη αποπροσωποποίηση που φέρνει η μάσκα. Τους συμπολίτες που δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα και αρνούνται να αφήσουν να τοποθετήσουν στο αίμα τους ιούς ή τσιπάκια υαλουρονικής νανοτεχνολογίας συγχρονισμένων ανιόντων καθοδικού τυπου που σκοπό έχουν την υπερπαραγωγή αδρενοχρώματος τύπου 3,14UTS a. Σ’ αυτούς τους συμπολίτες θέλω να πω ότι τώρα που οι αποχαυνωμένοι κυρ-Παντελήδες, τα πρόθυμα και υπάκουα παιδιά του συστήματος, τρέχουν να εμβολιαστούν, οι αφυπνισμένοι και αδούλωτοι συμπολίτες κινδυνεύουν όσο ποτέ.

Ο λόγος είναι απλός:

Όπως γνωρίζετε, η Νέα Τάξη Πραμάτων έχει κατασκευάσει δύο τύπους «εμβολίων» για τον κοροϊδοϊό.  Ο πρώτος σε κολλάει έναν ιό και ο δεύτερος σου εμφυτεύει τσιπάκι. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο: αλλοίωση του ανθρώπινου DNA και εσωτερική μετατροπή του ανθρώπου σε ερπετοειδές που ενώ η όψη του θα είναι ανθρώπινη οι εσωτερικές λειτουργίες θα μοιάζουν με αυτές των σαυρών. Κι όταν λέω «σαύρες» δεν εννοώ τα γλυκά σαμιαμίδια που φέρνουν γούρι αλλά τα τερατώδη και δηληριώδη σαυροειδή που ζουν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Με τον τρόπο αυτό οι Επικυρίαρχοι θα έχουν όσο αδρενοχρώμιο χρειάζονται για να παραμείνουν στη ζωή για πάντα, καθώς οι αλλαγές θα μεταφέρονται από γενιά σε γενιά κι έτσι όλη οι ανθρωπότητα δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από ένα τεράστιο κελάρι αδρενοχρωμίου.

Αλλά αυτά είναι γνωστά και τα ξέρετε καλά. Αυτό που ίσως να μην ξέρετε είναι πως τώρα πια κινδυνεύετε ακόμα κι εσείς που δεν δέχεστε να βεβηλώσετε το σώμα σας και να εμβολιαστείτε.

Βλέπετε, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν (ανάλογα με το εμβόλιο) είτε να μεταδώσουν τον ιό είτε να δημιουργήσουν παρεμβολές στο DNA σας με το τσιπάκι τους. Και μπορεί ο ένας να μην είναι ικανός να σας κάνει μεγάλη ζημιά αλλά για σκεφτείτε να βρίσκεστε σε ένα λεωφορείο ή σε κάποιο δημόσιο ουρητήριο με καμιά 10αριά εμβολιασμένους τριγύρω σας. Θα είναι σα να εμβολιάζεστε κι εσείς.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Να αποφύγετε κάθε επαφή με κάθε εμβολιασμένο, είτε αυτός έχει εμβολιαστεί με τον ιό είτε με τσιπάκι. Κι επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι (ή πολύ περισσότερο ποιος λέει αλήθεια) η μόνη πραγματική προστασία είναι να μείνετε σπίτι. Για όσο χρειαστεί. Ο μόνος τρόπος να είστε σίγουροι οτι δεν θα μετατραπείτε σε ερπετοειδές είναι η απόλυτη και διαρκής απομόνωση. Από όλους. Άλλωστε θα ξέρετε καλά ότι τα πλοκάμια της Νέας Τάξης Πραμάτων απλώνονται ΠΑΝΤΟΥ και δεν μπορείτε να έχετε εμποστοσύνη σε κανέναν. Ούτε σε φίλους ούτε σε συγγενείς.

Κι αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο της άμυνας στα σατανικά σχέδια αυτών που κινούν τα νήματα. Επειδή οι αφυπνισμένοι είναι πολλοί, μετά τους οικειοθελείς εμβολιασμούς θα ακολουθήσει η βίαια προσαγωγή στα εμβολιαστικά κέντρα και ο χωρίς συναίνεση εμβολιασμός και μάλιστα μέσω της πρωκτικής οδού (που είναι πάντα πιο αποτελεσματική, όπως ξέρουμε από τις μαρτυρίες όλων όσων έχουν απαχθεί από εξωγήινους) . Πράγμα που σημαίνει πως μετά την απομόνωση είναι απαραίτητη η οχύρωση της οικίας. Δηλαδή το χτίσιμο σε πόρτες και παράθυρα ώστε κανείς να μην μπορεί να εισβάλει.  

Καταλαβαίνω πως όλα αυτά που σας λέω είναι δύσκολα, αλλά σκεφτείτε πως αν συνεχίσετε να ζείτε όπως πριν το αντίτιμο που θα πληρώσετε θα είναι η ερπετοποίησή σας και η απόλυτη επικράτηση της Νέας Τάξης Πραμάτων.

Συμπολίτες αντιεμβολιαστές, σε κάθε κρίσιμη ιστορική καμπή, σε κάθε ιστορικό σταυροδρόμι, κάποιοι αναλαμβάνουν (συχνά χωρίς να το ζητήσουν) το ιερό χρέος να αντισταθούν. Και το κάνουν με διάφορετικό κάθε φορά τρόπο. Σε σας έπεσε ο κλήρος της αντίστασης στην επέλαση των ερπετών της Νέας Τάξης Πραμάτων και ο τρόπος είναι η απόλυτη απομόνωσή σας μέχρι η Νέα Τάξη Πραγμάτων να καταρρεύσει.

Το σύνθημα είναι Αντίσταση και Απομόνωση! Και μπράβο σας.    


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια