Το πολιτικό τέλος Μητσοτάκη


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Η επόμενη μέρα του πολιτικού τέλους Μητσοτάκη προαναγγέλθηκε με αφορμή την παραγωγή, διάθεση και κατανάλωση της φαρμακευτικής κάνναβης. Πλήθος οι μνηστήρες της εξουσίας σε μία ρημαγμένη αποικία, αρσενικοί και θηλυκοί, που σφάζονται στα πόδια της Όλγας. Τα λάφυρα της εξουσίας σε έναν κομπάρσο πολιτικών θιάσων στη Μεταπολίτευση ανεξάντλητα και ποιος δεν θέλει να μεθύσει από το νέκταρ της συναλλαγής.
Το βαπόρι από το Ντουμπάι έφερε το λάδι μίας κρατικής μηχανής και κοινωνίας που δεν σταμάτησε να λιπαίνεται από τον ένα και μοναδικό "Τσίπρα" της Μεταπολίτευσης, εκείνον που όλοι μιμήθηκαν πολιτικά ως κλώνοι μέχρι τις ημέρες μας δημιουργώντας μία απεχθή κοινωνία. Τον ηγέτη που έδειξε το δρόμο της κλαδικής με ρίζες διαπλοκής δεξιά και αριστερά και στη μέση η Ιφιγένεια Ελλάδα, σφαγμένη στο μέσο της Αυλής τους.

Ο Μητσοτάκης τη στιγμή που ανήλθε στην εξουσία παραδόθηκε στο Βαθύ Κράτος αρνούμενος πριν αλέκτωρα φωνήσαι το λαό και την πατρίδα του. Την επαύριο της εκλογής του άρχισε το αλισβερίσι της υποταγής αδιαφορώντας για την εντολή του λαού στη Μακεδονία, το Αιγαίο και την Αθήνα. Τη στιγμή που θα κατέλθει από την εξουσία θα περάσει στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας ως άλλος ένας Πρωθυπουργός που θυσιάστηκε στο όραμα του Δ' Ράιχ. Το σιδηρόδρομο της ζωής που ξεκινάει από το Βερολίνο και τελειώνει στη Βαγδάτη και διασχίζει το οικολογικό τρένο της Ανατολής διαλύοντας κάθε έθνος που δεν υποτάσσεται.

Η πολιτική ιστορία και όχι μόνο θα τον δικάσει, όπως και τους προκατόχους του που μερίμνησαν για ένα μόνο πράγμα. Τη μείωση του ΑΕΠ της χώρας, τον αέναο δανεισμό της, το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της, τον ενταφιασμό του ορυκτού πλούτου της, τη βιομηχανική εξαφάνιση της, την δημογραφική εξαφάνιση μας, την αποίκιση με αλλοδαπούς της Ελλάδας και την πτώση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων. Αξίες και όραμα σταθερά που υπηρέτησαν όλοι οι ζώντες Πρωθυπουργοί από τον Σημίτη μέχρι τον Μητσοτάκη. Υπηρέτες σε ένα διεθνές ιερατείο που μισεί την Ελλάδα, αναλώσιμοι μόλις το έγκλημα τους αποκαλύπτεται στο λαό και εκτίθεται το σύστημα ανεπανόρθωτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φίμωσε αναίτια το λαό στους εξωτερικούς χώρους, περπατώντας μασκοφορεμένοι μόνοι τους χωρίς καμία επιστημονική βάση και μελέτη. Φυλάκισε τους Έλληνες στις οικίες τους τις νύχτες λες και ο κορωνοϊός κυκλοφορεί το βράδυ και σκοτώνει. Έκλεισε τον ήχο της μουσικής για να παραμένουν οι Έλληνες βουβοί σε ένα τρομοκρατικό φόντο χωρίς προηγούμενο που δεν υπάρχει ούτε στις πρώην κομμουνιστικές χώρες. Διώχνει τους τουρίστες για πιο ελεύθερους προορισμούς και βασανίζει τους Έλληνες όσο κανείς άλλος στην ιστορία μας, ως ένας άλλος Δράκων της αρχαιότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την εξουσία για τα μάτια της Όλγας στο ρόλο της νέας Πρωθυπουργού. Να θυσιάσει τη Νέα Δημοκρατία που αναδύει πλέον μία κακοσμία ως Παλαιά και αναζητεί αρώματα και φορέματα για να κρύψει την ντροπιαστική και αποκρουστική όψη της από το λαό. Με το πέσιμο της αυλαίας θα φανούν τα πολιτικά και εθνικά εγκλήματά του εις βάρος των Ελλήνων, που εμπαίζει μαζί με τα ευρωπαϊκά τσιράκια της Μαντάμ "Ο" επαινώντας τους Έλληνες για το σύγχρονο κάτεργο τους!

Η Μεγαλόχαρη Τήνος τον υποδέχεται και τον αποχαιρετά ατενίζοντας τη Μεσόγειο που χάνεται, τις χαμένες πατρίδες που ενταφιάζονται, τη Μακεδονία που προδόθηκε στις καρδιές των Ελλήνων, την Αμφίπολη που θάφτηκε. Το δικαστήριο της Χάγης τον περιμένει για να ολοκληρώσει το έγκλημα της Μεταπολίτευσης που σχεδιάστηκε από ξένους τόσο έντεχνα και εκτελέστηκε από ντόπιους τόσο πρόθυμα. 

Η Ελλάδα θα ζήσει μέχρι να έρθει ο Ένας να διώξει τον Κανένα. Να μεγαλουργήσει όσο και αν η Όλγα ναρκώνεται και θολώνει τους Έλληνες ως άλλη Πυθία για να τον αποτρέψει. Θα έρθει Εκείνος που θα ανάψει το φως της Ευρώπης με Ελλάδα, εκείνος που θα σαλπίσει τις Φρεγάτες της ψυχής μας χωρίς να λάβει πολιτικά αντίδωρα για τον ίδιο και την οικογένειά του για να αποχωρήσει σκυφτός ραγιάς... 


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια