Super League: Δεύτερος ξανά ο Άρης, 3-0 τον Ατρόμητο


Ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 24η αγωνιστική της Super League κι επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης αλλά δεν έκαναν ευκαιρίες ως το 22ο λεπτό, οπότε ένας «κεραυνός» του Γκάνεα από τα 25 μέτρα τους έδωσε το προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο η ενέργεια του Νταβιώτη τρία λεπτά αργότερα αστόχησε. Η κεφαλιά του Σάσα στο 40΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Θεοδωράκη, ενώ το σουτ του Νάτσου ήταν άστοχο, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Παρόμοιο το μοτίβο και στο β΄ ημίχρονο. Ένα σουτ του Μπερτόλιο στο 47΄ δε βρήκε στόχο ενώ στο 51΄ το τελείωμα του Μπρούνο Γκάμα ήταν βιαστικό, έχοντας δυο αμαρκάριστους συμπαίκτες δίπλα του.

Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να απειλήσουν στο 61΄ αν ο Αγκάγιεφ ενεργούσε πιο γρήγορα προ του Κουέστα, κιι έτσι ο Άρης έφτασε ύστερα από λίγο (65΄) στο 2-0, με κεφαλιά του Σάσα από σέντρα του Γκάνεα. 

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80΄, όταν συνεργάστηκαν δυο παίκτες που είχαν περάσει αλλαγή νωρίτερα στο ματς, με τον Μάνο να ετοιμάζει στον Σίλβα και τον Πορτογάλο να πλασάρει τον Θεοδωράκη.

Αντίθετα με τον Άρη, η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας έχει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια