Πράσινο πισωγύρισμα, με Λάζαρο «τιμωρό» : Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 0-1


Παρουσιάζοντας τις γνωστές παθογένειες στη δημιουργία, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τους Περιστεριώτες από το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 88'.

Μεγάλη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού πήρε ο Ατρόμητος με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 88' στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Αποτέλεσμα που σαφώς αποτελεί πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονταν από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως απόψε δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα κόντρα στο σφιχτοδεμένο σύνολο του Νταμίρ Κάναντι.

Κακό ματς είδαμε στο ΟΑΚΑ με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να προβληματίζουν και πάλι στο δημιουργικό κομμάτι και σίγουρα ο Λάζλο Μπόλονι έχει πολλή δουλειά ενόψει της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Ο Ατρόμητος, που ούτε κι αυτός είναι στην καλύτερη φόρμα, πήρε μια παλικαρίσια νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, αν και εκτός έδρας φέτος δεν χάνει εύκολα φέτος.

Τα ίδια και τα ίδια...
Το πρώτο μέρος δεν ήταν κάτι σπουδαίο από πλευράς θεάματος, με τον Παναθηναϊκό να έχει μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως να απειλεί τον Γιαννιώτη.

Η μοναδική ευκαιρία που καταγράφηκε για τους πράσινους ήταν στο 29'. Ο Σαβιέρ έκανε την ατομική ενέργεια, ντρίμπλαρε και στη συνέχεια σούταρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη. Λίγο μετά, στο 37' οι πράσινοι είχαν ακόμη μία στιγμή με τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πλάσαρε άουτ, αντί να ψάξει μία επιλογή μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Ατρόμητος επιθετικά δεν έκανε κάτι πλην ενός σουτ του Μανούσου στο 8'.

Λάζαρος, ο τιμωρός
Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν δις την εστία του Διούδη. Ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά στο 48'έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες στο 53’, η μπάλα βρήκε στο πρώτο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, με το 0-0 να διατηρείται.

Ο Μπόλονι έβαλε τους Αϊτόρ-Καμπετσή και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ με Σαβιέρ και Μαουρίσιο. Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι πράσινοι προσπάθησαν να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς πάντως να απειλούν.

Ο Αϊτόρ από μπαλιά του Βιγιαφάνιες στο 85' δεν κατάφερε να κάνει καλύτερο κοντρόλ για να νικήσει τον Γιαννιώτη. Έτσι, στο 88' δυο εκ των αλλαγών του Κάναντι συνεργάστηκαν για το 0-1. Ο Ενσικουλού από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την κεφαλιά από τον Σάντσες και χάρισε στους Περιστεριώτες τη μεγάλη νίκη.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια