WhatsApp: Πώς θα διαβάσετε μηνύματα που διαγράφηκαν


Εάν είστε χρήστης του WhatsApp, σίγουρα έχετε λάβει κάποιο μήνυμα το οποίο διαγράφηκε από τον αποστολέα προτού προλάβετε να το διαβάσετε. Ο ειδικός Άντον Άβεριν υπόσχεται ότι αυτό δεν θα είναι πλέον πρόβλημα χάρη σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα.

Για να δείτε μηνύματα στο WhatsApp που έχουν διαγραφεί από τον αποστολέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά προγράμματα τα οποία μάλιστα εγκαθίστανται εύκολα στο δικό σας κινητό.

«Τα περισσότερα από τα προγράμματα ανάκτησης μηνυμάτων που έχουν διαγραφεί μπορούν να εγκατασταθούν σε Android. Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που σας επιτρέπει να διαβάσετε ένα διαγραμμένο μήνυμα ονομάζεται ''Notif log notification history''» εξήγησε ο ειδικός Άντον Άβεριν στο πρακτορείο Prime.

Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, ο Άβεριν συνιστά την πρόσβαση στο ιστορικό ειδοποιήσεων, επιλέγοντας το κουμπί «κλικ για ενεργοποίηση». Στη συνέχεια, επιλέγετε το πλαίσιο δίπλα στο επιθυμητό μήνυμα ώστε το πρόγραμμα να λειτουργήσει σωστά.

«Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, όλα τα μηνύματα θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες σχετικά με το διαγραμμένο κείμενο αποθηκεύονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και στο τέλος θα εξαφανιστούν από την κύρια οθόνη της εφαρμογής» καταλήγει ο Άβεριν.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια