PlayStation 5: Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει


Σε δύο εκδόσεις και τμηματικά αναμένεται να κυκλοφορήσει το PS5 όπως ανακοίνωσε η Sony, την Τετάρτη (16/09, τοπική ώρα), κατά τη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης της κονσόλας.

Η Sony ανακοίνωσε, την Τετάρτη (16/09, τοπική ώρα), πως το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου, στην αγορά των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, του Καναδά, του Μεξικού, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Κορέας.

Επτά ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου, το PS5 θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, και της Ελλάδας.

Η κονσόλα του PS5, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sony, θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, με Blue-Ray δίσκο και θα κοστίζει 499,99 ευρώ ενώ αυτή χωρίς οπτικό μέσο θα είναι φθηνότερη κατά 100 ευρώ.

Οι προ-παραγγελίες του PS5, μάλιστα, αρχίζουν την Πέμπτη (17/09).

Υπενθυμίζεται ότι το PS5 εφοδιάζεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή x86-64-AMD Ryzen Zen 2 ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η AMD Radeon RDNA 2.

H κονσόλα έχει, επίσης, υποστήριξη οθονών έως και 8Κ, τη στιγμή που διαθέτει και θύρες USB κάθε τύπου και το χειριστήριο έχει ανασχεδιαστεί, προσφέροντας ακόμα καλύτερη απτική ανάδραση.

Μερικά από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το PS5 είναι τα εξής:
«Final Fantasy XVI»
«Spider-Man: Miles Morales»
«Hogwarts Legacy»
«Call of Duty Black Ops Cold War»
«Resident Evil Village»

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια