Εξέγερση των Συρίων στο Ιντλίμπ κατά των Τούρκων εισβολέων!


Σοβαρότατα επεισόδια διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή κατά των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στο Ιντλίμπ της Βόρειας Συρίας.

Σύριοι πολίτες κυριολεκτικά πολιορκούν το σημείο ελέγχου που έχει στήσει ο τουρκικός στρατός στην περιοχή, απαιτώντας την άμεση αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων από την Συρία. Οι διαδηλωτές κρατούν σημαίες της Συρίας και άφησες με το πρόσωπο του Μπασάρ αλ Άσαντ ενώ εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο ημέρες η περιοχή σείστηκε από ρωσικούς βομβαρδισμούς κατά ισλαμιστών τρομοκρατών οι οποίοι συνεργάζονται με τους τούρκους στην περιοχή. Συνεργασία μάλιστα που γίνεται επίσημα, ενώ το Newsbreak.gr έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες από τις κοινές ασκήσεις των τρομοκρατών με τον τουρκικό στρατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινητοποιήσεις αυτές δεν αποκλείεται να προμηνύουν επίθεση του στρατού της Συρίας κατά των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων. Γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει νέα ανάφλεξη στην περιοχή, καθώς οι ρώσοι υποστηρίζουν εργατών στρατό της Συρίας, παρά τις καλές σχέσεις που διατηρούν με την Τουρκία.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια