Στον... αέρα το PAO TV

INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μία ημέρα μετά την απόρριψη της πρότασης ύψους 5.7 εκ. ευρώ από τη Nova, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2020/2021, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες (20/8) ότι το κανάλι του συλλόγου θα καλύψει τηλεοπτικά τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, καθώς και τους εντός έδρας αγώνες του «τριφυλλιού» στη νέα σεζόν της Super League.

Στο κείμενο αναφέρεται ακόμη ότι το πρώτο ματς που θα μεταδώσει το PAO TV είναι η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (22/8), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Μαρκό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:

Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.

Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους».

Πηγή: naftemporiki.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια