Έτοιμο το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού - Υγιείς όλοι οι εθελοντές


Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι έτοιμο, με όλους τους εθελοντές να είναι πλέον καλά.

Το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι έτοιμο, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Ρωσίας.

Τη Δευτέρα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ολοκληρώθηκαν και πως όλοι οι εθελοντές έλαβαν εξιτήριο.

Το Υπουργείο Άμυνας σημείωσε επίσης πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων υποδεικνύουν ξεκάθαρα την ανάπτυξη αντισωμάτων σε όλους τους εθελοντές, ύστερα από τον εμβολιασμό τους.

«Η τελική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από τους ειδικούς μας και τους επιστήμονές μας, του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου, έχει γίνει ήδη. Κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο, όλοι οι εθελοντές, χωρίς καμία εξαίρεση, ανέπτυξαν ανοσία κατά του κορωνοϊού και αισθάνονταν φυσιολογικά. Οπότε, το πρώτο εγχώριο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι έτοιμο» δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Arguments & Facts» ο Ρώσος υπουργός.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια