Οι φορτιστές της Blaupunkt διαθέσιμοι και για τα ελληνικά ηλεκτρικά οχήματα


H Puro Hellas ανακοίνωσε ότι απέκτησε την αντιπροσωπεία των φορτιστών Blaupunkt για ηλεκτρικά οχήματα.

Ο γερμανικός κολοσσός της Blaupunkt έχει δημιουργήσει μια σειρά από λύσεις φόρτισης για να καλύψει όλες τις ανάγκες παροχής ενέργειας σε ηλεκτρικά οχήματα ή plug in υβριδικά μοντέλα.

Είναι γεγονός ότι οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, τόσο από άποψη πρακτικότητας όσο και από μία οικονομική σκοπιά έχει μετατρέψει την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων ως μία τάση που ενδιαφέρει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές. Η εταιρεία Puro Hellas δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της τεχνολογίας και βλέποντας την άνοδο του ενδιαφέροντος του κοινού για την ηλεκτροκίνηση λανσάρει στην εγχώρια αγορά φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blaupunkt.

Η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου παρότι έχει σαφώς μεγαλύτερο κόστος από τα βενζινοκίνητα επιδοτείται πλέον (έως 5.500 ευρώ) όπως και η αγορά οικιακού εξοπλισμού φόρτισης (500 ευρώ) δίνοντας έναυσμα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να αντικαταστήσουν τα συμβατικά τους αυτοκίνητα. Μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η μηδενική εκπομπή ρύπων και το μηδαμινό κόστος συντήρησης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ελληνική Κυβέρνηση έχει υπολογίσει το μέσο κόστος χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στα 2.7 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα.

Οι φορτιστές της Blaupunkt έχουν οικονομικό και προσιτό χαρακτήρα, ενώ μπορούν να προσφέρουν ενέργεια σε μια σειρά από διαφορετικούς τύπους ηλεκτρικών οχημάτων. Η εταιρεία ακολουθεί κάποια βασικά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, προκειμένου να εγγυώνται την ευκολία χρήσης και την απρόσκοπτη λειτουργία για πολλά χρόνια.

Στην γκάμα των φορτιστών αυτών περιλαμβάνονται σταθεροί σταθμοί φόρτισης με δύναμη από 7,4 KW έως και 22 KW, καθώς και φορητούς φορτιστές 2 τύπων, μαζί με όλα τα απαιτούμενα καλώδια φόρτισης και όλα τα παρελκόμενα και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μία νέα εποχή ανατέλλει στην αυτοκίνηση και παράλληλα δημιουργείται μία αγορά περιφερειακών συστημάτων για τον μοντέρνο τρόπο αστικών -και όχι μόνο- μετακινήσεων.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια