Novartis… διά πάσαν νόσον


Του Όφι Ιοβόλου
Στις επικίνδυνες ατραπούς που καθιέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι διολισθαίνει η Νέα Δημοκρατία.

Προφανώς λόγω των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε επιστρατεύει την τέχνη της παραπλάνησης που εφάρμοζε κατά κόρον ο Τσίπρας και στηλίτευε εντόνως ο Μητσοτάκης από την αναπαυτική και συνάμα σίγουρη καρέκλα της αντιπολίτευσης.

Τουλάχιστον αυτό συνάγεται από το αιφνιδιαστικό σόου που έστησε με το κυνήγι των κουκουλοφόρων της Novartis, τη στιγμή που οι δυσάρεστες εξελίξεις τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στα ελληνοτουρκικά κυριολεκτικά την πνιγούν.

Τι καλύτερο φυσικά από... το αίμα στη αρένα μπας και ξεγελάσει τους πολίτες που έχουν μείνει άναυδοι αφενός από το απίστευτο ρεσιτάλ εθνομηδενισμού, αφετέρου από την απόλυτη ανικανότητα διαχείρισης του μεταναστευτικού.

Βέβαια όπως αποδείχτηκε περίτρανα επί των ημερών του Τσίπρα, αυτοί οι τακτικισμοί είναι με ημερομηνία λήξης.

Μακάρι να λυνόντουσαν τα προβλήματα με... άρτο και θέαμα.

Ωστόσο το αντιθεσμικό κυνήγι των κουκουλοφόρων της Novartis πέραν του επικοινωνιακού χαρακτήρα έχει και πολιτική χροιά την οποία αποκαλύψαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Βλέπετε ζορίστηκε ο Μητσοτάκης με το μπαϊράκι που σήκωσε ο Σαμαράς και για λόγους κατευνασμού υιοθέτησε το περίφημο... μέχρι τέλους για να αποφύγει το μπουρλότο που ετοιμαζόταν να ρίξει στο Μαξίμου.

Σε κάθε περίπτωση φρονούμε ότι στο τέλος θα του γυρίσει μπούμεραγκ η καταστρατήγηση της διάκρισης των εξουσιών μόνο και μόνο για να καταπραΰνει τις εσωκομματικές δυσχέρειες, και δεν θα καταφέρει ούτε να επισκιάσει την κυβερνητική ανεπάρκεια σε εθνικά - μεταναστευτικό ούτε να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση Novartis.

Διότι από τη στιγμή που κατόπιν εορτής αποφάσισε να βάλει στο κάδρο τον Τσίπρα λόγω πιέσεων, θα τον ηρωοποιήσει με αποτέλεσμα η διαλεύκανση της όποιας σκευωρίας να καταλήξει σε κυνήγι μαγισσών.

Ήδη ο Τσίπρας φωνάζει και κραυγάζει για την εκδικητικότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση. Φανταστείτε τι θα ακολουθήσει εφόσον ο Άδωνις συνεχίσει να απειλεί με ισόβιες καθείρξεις.

Ας αφήσει λοιπόν ανεπηρέαστη την προανακριτική να επιτελέσει το έργο της κι ας κοιτάξει να δει πως θα χειριστεί τα ελληνοτουρκικά και το μεταναστευτικό, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον πνίξουν όλα μαζί.

Ενδέχεται εντούτοις να είναι ήδη προαποφασισμένα τόσο το ξεπούλημα του Αιγαίου στον Ταγίπ όσο και το μπόλιασμα με τους μουσαφιραίους, και να επιμείνει στην αντιγραφή των τακτικισμών του Αλέξη μπας και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Γιατί αυτό συμπεραίνεται από την απόλυτη αφωνία του Μαξίμου μετά από το μπαράζ μειοδοσίας από την αδερφή του και λοιπά κυβερνητικά στελέχη, όπως κι από τα μπρος πίσω στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Μάλλον για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μητσοτακική κανονικότητα, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα παραπάνω.

Καλού κακού ας προμηθευτούμε κανένα τουρκικό φακιόλι, διότι αν κρίνουμε από τις ήπιες αντιδράσεις της κυβέρνησης στις απίστευτες δηλώσεις Ερντογάν - Τσαβούσογλου (βλέπε: ΥΠΕΞ σε Ερντογάν: Η παρανομία δεν παράγει δίκαιο, Δένδιας σε Τσαβούσογλου: Δεν συμμετέχουμε σε έναν ανέντιμο και καταχρηστικό συμβιβασμό), θα μας είναι αχρείαστη η φουστανέλα.

Άσε... κουμπάρε που να στέλνεις το Oruc Reis για έρευνες στην Κρήτη. Αφού στα προσφέρουμε όλα απλόχερα...

Άλλωστε έχει επαναληφθεί και κατά το παρελθόν το έργο...

Στο μεταξύ ας πνίξουμε τον πόνο μας με τα λεφτά που τρέχουν από τα μπατζάκια ένεκα ραγδαίας ανάπτυξης, με την απαραίτητη συνοδεία αστυνομικών εννοείται για να μην μας τα κλέψουν οι κακούργοι εγκληματίες που συνεχώς γλιστράνε από τα χέρια του... Κάλαχαν οι άτιμοι.

Να το χαίρεστε το... σωτήριο 40% αδέρφια κοψοχέρηδες!!!

Μείναμε κι από πατριωτικές φωνές καθότι σκόνταψαν στο κυνήγι των κουκουλοφόρων της Novartis και να δούμε τι θα γένουμε χωρίς σωτήρες.

Επιστροφή στην... συριζοκατάσταση σύντροφοι πατριώτες. Αμάν με αυτές τις αυταπάτες...!!!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια