Τα 5 υποβρύχια που μπορούν να φέρουν την Αποκάλυψη: Έτοιμα να κάνουν στάχτη τον πλανήτη | Βίντεο



Πέντε τύποι υποβρυχίων – είτε σε υπηρεσία είτε υπό κατασκευή- μπορούν να εξαφανίσουν ολόκληρο το ανθρώπινο είδος στον πλανήτη, φέρνοντας την Αποκάλυψη, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «National Interest».

Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει ότι τα υποβρύχια τύπου Ohio αποτελούν τέτοια όπλα μαζικής καταστροφής, σημειώνοντας ότι αυτά τα υποβρύχια είναι σε θέση να κάνουν στάχτη 288 πόλεις-στόχους, σε μόλις μισή ώρα.


Αντίστοιχης θανατηφόρας ισχύος πολεμικές μηχανές είναι σύμφωνα με το περιοδικό τα υποβρύχια τύπου Columbia, που έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν εκείνα τα υποβρύχια τύπου Ohio.



Τα υπόλοιπα 3 είδη υποβρυχίων που αναφέρονται στο εν λόγω άρθρο του περιοδικού National Interest είναι ρωσικής κατασκευής.
Ειδικότερα πρόκειτα για τα ρωσικά υποβρύχια τύπου Borei, τα υποβρύχια τύπου Delfin και τα υποβρύχια τύπου Yasen. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ρωσία αναπτύσσει αυτότο διάστημα 8 υποβρύχια τύπου Borei.

Ειδικότερα, τρία σκάφη αυτού του τύπου έχουν ήδη ενσωματωθεί στο ρωσικό στόλο, ενώ ακόμη ένα περνάει αυτή την περίοδο τη φάση των δοκιμών.








* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια