Sponsor

ATHENS WEATHER

Απίθανη κόκκινη μακαρονάδα με ελιές, κάππαρη και βασιλικό


Υλικά Συνταγής
  • 500γρ. λινγκουίνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2κ.σ. κάππαρη
  • 6 λιαστές ντομάτες, κομμένες
  • 1κ.σ. ελιές πράσινες, χωρίς κουκούτσι, κομμένες στη μέση
  • 1 Pummaro
  • 1κ.σ. φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής

1. Σε ένα βαθύ τηγάνι, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το σκόρδο με το ελαιόλαδο. Μόλις οι σκελίδες χρυσίσουν και μαλακώσουν, ρίξτε το pummaro και ανακατέψτε καλά.
2. Μετά από 5 λεπτά με συνεχές ανακάτεμα, προσθέστε την κάππαρη, τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες. Συνεχίστε το ανακάτεμα για άλλα 5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.
3. Μέχρι να γίνει η σάλτσα, βάλτε τα λινγκουίνι να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου (προτιμήστε την αλ ντέντε εκδοχή).
4. Μόλις γίνουν, σουρώστε τα καλά και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά να πάει παντού η σάλτσα, προσθέστε πιπέρι και αλάτι κατά βούληση και σερβίρετε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια