Σήκωσε το κεφάλι σου ρεεεεε


Δουλειά δεν έχει ο τηλε-διάβολος τρομοκρατεί τους θεατές του. Τα κανάλια έχουν εξαπολύσει τρομολαγνεία άνευ ορίων. Ο ανταγωνισμός, μεταξύ τους, γίνεται με όρους ενός απίστευτου, ανεξέλεγκτου τρόμου. Προφανώς για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη θεαματικότητα.

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η εξακρίβωση των πληροφοριών από το μέτωπο της Συρίας. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αν οι εγκατεστημένοι εν Ελλάδι πράκτορες του ψευτοσουλτάνου, αποστέλλουν καθημερινά δελτία τρόμου των Ελλήνων. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η κάμψη του φρονήματος των Ελλήνων. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αν κι αυτοί, με την τρομολαγνεία τους, μετέχουν ως ηθικοί συνεργοί σ αυτή την πολεμική γενοκτονία των Τούρκων Μουσουλμάνων

Οσο περισσότερο τρόμο σκορπάμε στις τραυματισμένες ψυχούλες των πολιτών, τόσο μεγαλύτερη θεαματικότητα, τόσο περισσότερες διαφημίσεις, τόσο περισσότερα έσοδα

Η εικόνα που εκπέμπουν. Τα σχόλια που συνοδεύουν. Και οι εκτιμήσεις αναλυτών, ειδικών και πάσης φύσεως επαιόντων, όλα καταλήγουν στο εξής: Ο Ερντογάν είναι παρανοικός. Ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος για όλα. Ο Ερντογάν διαθέτει εξαιρετικό οπλισμό. Ο Ερντογάν είναι ολοσχερώς κυνικός. Ο Ερντογάν είναι βρυκόλακας. Ο Ερντογάν, θα ρουφήξει αίμα ελληνικό. Οπου να ναι έρχεται και η σειρά μας!

Επομένως τρόμος. Επομένως λοβοτομή στο σθένος και το ηθικό των Ελλήνων. Επομένως έτσι και συμβεί θερμό επεισόδιο τη βάψαμε για τα καλά. Επομένως «σκάσε και κολύμπα»

Μερικά λογάκια θέλω να τους πως. Ενα λοιπόν. Ο πόλεμος αυτός, προφανώς, δεν είναι «επιχείρηση» ούτε «παιχνίδι» μεγάλων παικτών. Είναι γενοκτονία αγαπητοί συνάδελφοι της μικρής οθόνης Σκέψου δηλαδή να ήσουν εκεί, να σου σφάζανε γυναίκα και παιδί και από κάποια τηλεοπτική πηγή να άκουγες Ελληνα τηλεοπτικό αστέρα να σου μιλάει για «παιχνίδι» και «επιχείρηση»

Δύο λοιπόν. Ο Ερντογάν δεν είναι παρανοικός ούτε απρόβλεπτος. Ο Ερντογάν, όπως κάθε Τούρκος πολιτικός, πορεύεται βάσει σχεδίου που εχει εκπονηθεί πολύ καιρό πριν

Τρία λοιπόν. «Απειρες» φορές οι δικοί μας πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας έχουν διακριθεί ως πρωτοκλασάτοι σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ. ΟΙ δικοί του οι αξιόμαχοι έχουν «σφραγιστεί» πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Τέσσερα λοιπόν. Η ναυτοσύνη των Ελλήνων, μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις όλων των χωρών του πλανήτη

Πέντε λοιπόν. Ο χαρακτήρας του Ελληνα είναι γνωστός. Δηλαδή αντιφατικός. Τη μια στιγμή νομίζεις πως αρέσκεται στον χαβαλέ και την άλλη έτσι και τον πειράξεις και τον πιάσει το φιλότιμο, είναι ικανός να ταυτιστεί με του Γεωργίου Καραισκάκη την απάντηση την μεγάλη προς τον Μαχμούτ πασά: «Λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»!

Με απλά λόγια. Ορθά κοφτά. Κλείστε το χαζοκούτι. Σταματήστε να τραγουδάτε ¨ω τι κουτοί, κουτοί”. Σκεφτείτε πως ο φόβος και ο τρόμος οι καλύτεροι σύμμαχοι του εχθρού. Και τέλος σηκώστε το κεφάλι ρεεεε!

Αν του κοτάει του άθλιου εγκληματία πολέμου να κοπιάσει, ας το κάνει. Και τότε με μια φωνή Fuck you Tayyip Erdogan. Με την επωδό του Καραισκάκη «Λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ πασά μου ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω». Αν σου βαστάει έλα και τότε θα σε λιανίσω!

Δημήτρης Δανίκας

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια