Τράβηξε φωτογραφία το αμάξι του και ανακάλυψε... UFO; Αλήθεια ή ψέμα;


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που τράβηξε ένας Ιρλανδός, ο οποίος αφού παρατήρησε καλύτερα τη λήψη είδε πώς στο φόντο φαινόταν πεντακάθαρα ένας... εξωγήινης προέλευσης ιπτάμενος δίσκος. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Το άτομο που έκανε την... ανακάλυψη προσπαθούσε να τραβήξει μια εντυπωσιακή φωτογραφία του κόκκινου αυτοκινήτου του ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε ένα βραχώδες μέρος.

Αφού επέστρεψε στο σπίτι του, ο Ιρλανδός έμεινε κυριολεκτικά άφωνος όταν ανακάλυψε πως στην εικόνα που είχε τραβήξει με την φωτογραφική του μηχανή κρυβόταν μια απροσδόκητη λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, παρατήρησε στην φωτογραφία έναν μαύρο δίσκο ο οποίος κρυβόταν στα σύννεφα. Ομολογουμένως, το υποτιθέμενο εξωγήινο διαστημικό σκάφος είχε ορατό το κλασσικό χαρακτηριστικό σχήμα του γνωστού σε όλους μας ιπτάμενου δίσκου.


Μάλιστα, το άγνωστο αντικείμενο που απεικονίζεται ενώ ίπταται με κλίση, κάτι που σύμφωνα με τους κυνηγούς UFO, ενισχύει το σενάριο περί εξωγήινου σκάφους.

Σύμφωνα με τον ερευνητή UFO Σκοτ Σ. Ουόρινγκ, ιδιοκτήτη του ειδικευμένου σε θέματα που αφορούν εξωγήινους ιστοτόπου που ανακάλυψε και δημοσίευσε αυτή την είδηση, τέτοια φαινόμενα έχουν γίνει πλέον σπάνια, επειδή, όπως λέει:

«Σε έναν κόσμο όπου όλοι κοιτάζουν μόνο το τηλέφωνό τους, δεν είναι περίεργο γιατί οι εμφανίσεις έχουν φέτος περιοριστεί σημαντικά... λίγοι άνθρωποι ασχολούνται πλέον με το να κοιτάξουν ψηλά στον ουρανό».


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια