Παράξενες δομές στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης καταγράφηκαν από το Orbiter


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μυστηριώδεις δομές εντοπίστηκαν σε εικόνες που τραβήχτηκαν από τον σεληνιακό τροχιακό όχημα Orbiter της NASA, τις οποίες εντόπισε ο ερευνητής των UFOs, Scott C. Waring, ο οποίος είπε:

«Βρήκα αυτές τις δομές σε ένα βιβλίο για το φεγγάρι πριν από περίπου δέκα χρόνια και δεν νομίζω ότι έχω κάνει ένα βίντεο γι ‘αυτό ακόμη, έτσι είναι εδώ (παρακάτω). Τα αντικείμενα δεν είναι ελαττώματα στη φωτογραφική διαδικασία, όπως λένε κάποιοι.

Βέβαια, το τι είναι αυτά τα περίτεχνα αυτά σχέδια, αν πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, για σχηματισμούς από μανιτάρια, για παρειδωλίες ή για κατασκευές από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό, πραγματικά, είναι δύσκολο να πει οποιοσδήποτε με βεβαιότητα. Ωστόσο κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, αυτές οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από τη NASA πριν από 15 χρόνια από το Lunar Orbiter, αλλά αυτό το βιβλίο έχει ένα CD στο πίσω μέρος με τις φωτογραφίες και τους αριθμούς ταυτότητας (ευρετήριο) που εξακολουθούν να αποτυπώνονται πάνω τους.

Το βιβλίο στο οποίο αναφέρεται ο Scott C. Waring είναι το Lunar Orbiter Photographic Atlas of the Near Side of the Moon

Άραγε, είναι όλα αυτά που θα δείτε, στο βίντεο παρακάτω, μία απόλυτη απόδειξη ζωής στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια