Επειγόντως στη Ρωσία την επόμενη εβδομάδα ο Ερντογάν


Επίσκεψη στη Ρωσία αναμένεται να πραγματοποιήσει, την επόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Να επισκεφτεί τη Ρωσία, την Τρίτη 27 Αυγούστου, σχεδιάζει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοινώθηκε από την Άγκυρα. 

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου της τουρκικής προεδρίας ανακοινώθηκε: «Στις 27 Αυγούστου, ο πρόεδρος σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη στη Ρωσία». 

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο, ο Τούρκος πρόεδρος θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα. 

«Οι συνομιλίες θα διεξαχθούν στη Μόσχα», είπε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Πούτιν και ο Ερντογάν πραγματοποίησαν τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να ενισχύσουν τις προσπάθειες για τον περιορισμό της τρομοκρατικής απειλής από τη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία. 

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε επισκεφτεί ξανά τη Μόσχα τον Απρίλιο, οπότε και είχε επίσης συνάντηση με τον Πούτιν, με τον οποίο είχαν συζητήσει μια σειρά από ζητήματα, διμερούς αλλά και διεθνούς σημασίας. 


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια