Super League: Η βραδιά του ΠΑΟΚ


Έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου της Super League είναι απόψε ο ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό και ψάχνει ένα βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2018/2019. 

Μετά από 34 χρόνια προσμονής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περιμένουν με αγωνία να γιορτάσουν με τους παίκτες τους τον τίτλο. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πανηγύρια από το Σάββατο, με το άναμμα καπνογόνων κατά μήκος της παραλίας, με τις εκδηλώσεις να συνεχίζονται και σήμερα. 

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο ηγέτης εντός του αγωνιστικού χώρου, θα είναι εκείνος που θα σηκώσει την κούπα εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει τη νίκη η την ισοπαλία. Ως γνωστό ο σοβαρός τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί, παρόλα αυτά ήταν αδύνατο να απουσιάζει από αυτή την γιορτή.
Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής (προτελευταία) της περιόδου, ο δεύτερος της κατάταξης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός την Λαμία, ενώ η τριτη ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ.

Ματς-φωτιά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα γίνουν σε Ηράκλειο και Νέα Σμύρνη, ανάμεσα σε ΟΦΗ-Αστέρα Τρίπολης και σε Πανιωνιο-ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το σημερινό προγραμμα (όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:00):

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, Λαμία-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΑΕΛ, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός-Άρης.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια