«Παναγία των Παρισίων»: Περίεργη σύμπτωση; Η κατάρρευση του κωδωνοστασίου είχε «προβλεφθεί» το 2012!


Παράλληλα, είχε «προβλεφθεί» και από τον Βίκτωρα Ουγκώ, όπως θα δούμε και στην συνέχεια παρακάτω.

Το βίντεο Pet Goat II δημιουργήθηκε από τον Καναδό Louis Lefebvre το 2012. Το βίντεο βρίθει συμβολισμών και πολλοί του αποδίδουν προφητικές ικανότητες.

Ο τίτλος προέρχεται από το παιδικό βιβλίο The Pet Goat, αυτό που διάβαζε ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στο δημοτικό σχολείο Emma Booker School στην Φλόριντα.

Κάποια πράγματα όμως είναι ανατριχιαστικά.

Όπως στο 6:00 του βίντεο όπου μπορείτε να δείτε την κατάρρευση σε αυτό που παραπέμπει στο κωδωνοστάσιο της «Παναγίας των Παρισίων» μπροστά από μια μορφή που μοιάζει στο Χριστό που φαίνεται να δακρύζει και μάλιστα με την ίδια φορά που έγινε και στην πραγματικότητα.

Δείτε και την κατάρρευση του κωδωνοστασίου:

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός πως ο Βίκτορ Ουγκώ είχε περιγράψει την σκηνή το 1831!

Ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, το οποίο είναι ένα αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο πιο ψηλό μέρος της εκκλησίας. Αυτό που έβλεπαν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Μια μεγάλη φλόγα υψωνόταν ανάμεσα στους δυο πύργους με ανεμοστρόβιλους και σπινθήρες, μια τεράστια και ανεξέλεγκτη φλόγα η οποία πότε φαινόταν και πότε χανόταν από τον πυκνό καπνό».

Μάλιστα, ο Βίκτορ Ουγκώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα εμβληματικά γκαργκόιλ ζωντάνεψαν από την φωτιά, με άλλα να κλαίνε και άλλα να φτερνίζονται από τους καπνούς…

Πηγή diadrastika.com με πληροφορίες από pronews.gr και newsbomb.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια