Γ. Τράγκας: «Το «βρώμικο» παιχνίδι Τσίπρα σε Καμμένο και η εξαγορά των ΑΝΕΛ»

«Είναι ικανός να δώσει και το Αιγαίο για να μείνει στην καρέκλα»


Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm ο Γιώργος Τράγκας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Τσίπρα.

Συγκεκριμένα σημείωσε:

«Ο πρωθυπουργός δεν ανατίναξε την γέφυρα Γοργοποτάμου αλλά όλες τις γέφυρες με κάθε λογική. Παραβίασε την λαϊκή κυριαρχία, αγνόησε την βούληση του λαού, τα συναισθήματα και αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Ενοχλήθηκε ο πρωθυπουργός με τις αποκαλύψεις για τις Κρουαζιέρες στις Μαλδίβες και για το Σόρος και πίστεψε ότι ο Καμένος έδωσε όλες τις πληροφορίες. Έδωσε οδηγίες στον Βούτση να διαλυθεί η Κ.Ο του ΑΝΕΛ. Δεν περνούν όμως απαρατήρητα τα ταξίδια σε Σικελία, Μαλδίβες. 

Πρώτον είναι πασίγνωστο ότι ξέρω τον Καμένο από μικρό παιδί, δεύτερον ξέρει ότι βοήθησα τους ΑΝΕΛ, γιατί πίστευα θα ακολουθήσουν αντιμνημονιακή πορεία και τρίτον ήμουν μπροστά όταν ο Καμένος έδινε οδηγίες όλη μέρα, στα βατράχια για την ασφάλεια του πρωθυπουργού όταν ήταν στην Ύδρα.

Ο πρωθυπουργός εξαγόρασε τους υπουργούς της ΑΝΕΛ, εξαγόρασε 6 πληρεξούσια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Κουντουρά έκανε όλη τη βρομοδουλειά. Γι ‘ αυτό αυξήθηκε το υπουργείο Τουρισμού. Αληθεύει ότι ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, κύριος Τσέγκας είναι ο δικηγόρος του συζύγου της κ. Κουντουρά;»

«Ποιες ήταν οι γέφυρες που αναφέρθηκε ο Καμένος;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

«Τα βάλατε με τον Καμένο επειδή κινητοποιήθηκε η πληρούσα αρχή, επειδή το ενδιαφέρον του ήταν μεγάλο; Ο Καμένος έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα, τήρησε τον λόγο του, μπορούσε να σας ανατρέψει νωρίτερα. Του λέγατε συνέχεια μην ανησυχείς δεν θα ακυρωθεί η συμφωνία, θα πάμε πρώτα σε εκλογές και μετά βλέπουμε.

Ο νοσηρός, ο αμοραλιστής πιστεύει ότι το έθνος θα του στήσει ανδριάντες και θα τον ευγνωμονεί για την ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία. Δεν αντιλαμβάνεται ότι το Βόρεια Μακεδονία θα γίνει σκέτο Μακεδονία. Η εθνική ταυτότητα, η γλώσσα και η ιθαγένεια θα γίνει Μακεδονική. Ξύπνησε ένα πρωί χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, νομίζει πως είναι θεόσταλτος και ότι είναι προς όφελος της χώρας να αναγνωρίσει τους γείτονες ως Μακεδονία. Θα έδινε ακόμη και το Αιγαίο για την ειρήνη, αρκεί να έχει την καρέκλα.

Έστειλε μήνυμα στον Καμένο λέγοντας: Τα βρήκες με τον Μαρινάκη γι’ αυτό τα έδωσες όλα στον Τράγκα. Είναι δυνατόν να τα έχει βρει με Κουρτάκη και Μαρινάκη μετά από σειρά πρωτοσέλιδων και πολυσέλιδων δημοσιευμάτων εναντίον του;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

«Ο Καμένος είχε, επί σειρά ετών όλες τις κινήσεις του πρωθυπουργού, το στίγμα του στο κινητό του. Ήξερε ανά πάσα στιγμή που ήταν ο πρωθυπουργός σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι. Επίσης ήταν ο μοχλός του κτισίματος Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου με την βοήθεια Εβραίων απέναντι στην Τουρκία».

Όσο για το ταξίδι στην Αμερική ο διακεκριμένος δημοσιογράφος είπε: «Ο Καμένος τέσσερις ώρες απολογείται στη CIA, για τον πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση και τον γιο του, ο οποίος έκανε βόλτες με τον Κουφοντίνα αλλά και για τις άδειες του από τις φυλακές. Τον ρωτούσαν τι ρόλο παίζει ο Τσίπρας και τα ανοίγματα του με τον τρόμο».

«Μετά το τελευταίο sms θα πρέπει ο θεόσταλτος να περιμένει τα ίσα. Πρέπει να πω στον Τσίπρα ότι με βάση τις αναφορές του Καμένου είχε παραβιάσει ένα πλήθος κανόνων – νόμων της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Ο Κοτζιάς πάει στο σκαμνί γιατί επέτρεψε σε αιχμή ξένης αρχής να εργάζονται μέσα στο υπουργείο εξωτερικών. Εφόσον τεκμηριωθούν από ανακριτή συνιστούν κακούργημα ανοχής απέναντι σε ξένη δράση».

Τέλος, ο Γ. Τράγκας είπε: «Σύμφωνα με την εφημερίδα Εστία 43.000 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στους καταλόγους Α΄ Αθηνών. Δίνουν εκλογικά βιβλιάρια και ιθαγένεια ενώ περιφρονούν τους απόδημους».


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια