Ο διαβολέας των κομμάτων της Δημοκρατίας


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Τη διάλυση όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου της Ελλάδας πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας με κέρδος την παραμονή του στην εξουσία. Από το συγκυβερνών κόμμα των ΑΝΕΛ του κ.Παπαχριστόπουλου, την Ένωση Κεντρώων του κ.Σαρίδη, το Κίνημα Αλλαγής του κ.Θεοχαρόπουλου μέχρι το Ποτάμι του κ.Δανέλλη, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει φιλόξενες ψυχές και χώνει τα νύχια της εξουσίας για να κρατηθεί, να αποφύγει τις εθνικές εκλογές και τη βέβαιη πολιτική καταδίκη του. Συνοδοιπόροι και υποστηρικτές του του εκμαυλισμένα κόμματα μίας χρήσης και καρεκλοκένταυροι βουλευτές που εκλιπαρούν για έναν μήνα παραπάνω βουλευτικής αποζημίωσης.

Ο διαβολέας των κομμάτων της δημοκρατίας μας διαλύει κάθε κομματική ιδεολογία και πειθαρχία και αποδεικνύει ότι το παραμύθι της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας υπήρξε απλά μία παραλλαγή για την καταλήστευση και υποθήκευση της Ελλάδας και της ζωής μας. Ο παρατηρητής μίας διεθνούς σπείρας οργανωμένου εγκλήματος με κύρια απασχόληση τη διακίνηση από την Ανατολή στη Δύση. Σε αυτή τη σπείρα της κυρίας Όλγας και του κυρίου Πολύκαρπου, που μας φυλάνε πατριωτικά κατά τ'άλλα, διαχειριζόμενοι τις πληροφορίες μας, οφείλονται όλα τα παράδοξα όπως η διακομματική ασυλία των ληστών διαχρονικά καθώς και η μανία του κ.Τσίπρα να συνεχίσει να κυβερνά χωρίς καμία ιδεολογία, εκτός του πλήρους ξεπουλήματος της χώρας.

Ο στόχος του Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει με ένα συνονθύλλευμα 151 "ότι να ‘ναι" και ακόμα χειρότερα με περαστικούς απέξω από την Ελληνική Βουλή που θα παρουσιάσει ως επίλεκτους. Έτσι  θα  γελοιοποιήσει ακόμα περισσότερο τη Δημοκρατία και τη βούληση του λαού μας, θα εκμαυλίσει ακόμα περισσότερο τη δημοκρατική συνείδηση των ψηφοφόρων και το χειρότερο θα χρεώσει μελλοντικά στους πρόθυμους πολίτες που θα τον υπηρετήσουν, κάθε εθνική απώλεια χωρίς ατομικό κόστος και καταδίκη. Έτσι κι αλλιώς τη βούληση του λαού ο κ.Τσίπρας έδειξε πόσο τη λαμβάνει υπόψη στην εθνική υπόθεση της Μακεδονίας. Για το σχέδιό του απαιτείται άμεσα η αποχώρηση του κ.Καμμένου, την οποία και επιδιώκει διακαώς και τον οποίο εξωθεί να το πράξει με κατασκευασμένα δημοσιεύματα και αλλοιωμένες δηλώσεις, αθετώντας ο ίδιος την υπόσχεση που του είχε δώσει να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή μετά το Μάρτιο. Τότε σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής να συνδυαστεί με εθνικές εκλογές το Μάϊο και να μην υπάρξει πολιτική αποσταθεροποίηση, για το καλό της Ελλάδας.

Οι δύο κρίσιμοι θολοί μήνες που ο κ.Τσίπρας επιδιώκει την εκτροπή της δημοκρατίας με μία άλλη αποστασία του 1965,  είναι οι μήνες που θα επιλεγεί η νέα στρατωτική ιεραρχία. Από κάποιους άγνωστους, σε περίπτωση αποχώρησης από τον Πάνο Καμμένο και πιθανόν με τα κατάλληλα δημοσιεύματα και πάλι, όπως τα σημερινά, με την Τουρκία να γελοιοποιείται διεθνώς διεκδικώντας και την Κρήτη ακόμα, μία εθνική κρίση και απώλεια να γίνει πραγματικότητα η οποία θα αποτρέψει την ομαλή διεξαγωγή εθνικών εκλογών. Ειδάλλως, θα μπορούσε ο κ.Τσίπρας για να παρατείνει την εξουσία του είτε να περιμένει το Μάρτιο για να φέρει τη διαλυτική Συμφωνία των Πρεσπών είτε να προκηρύξει εθνικές εκλογές άμεσα με την ψήφισή της τώρα.  Η αλληλοσυμπλήρωση ΑΝΕΛ και Ποτάμι για τους 151 είναι επιεικώς ύποπτη και επικίνδυνα συμφωνημένη εις όφελος του κ.Τσίπρα. Δυστυχώς, οι σκοποί του ιδίου, των δύο πνευματικών νονών του του καθεστώτος της εξαθλίωσης και διαπόμπευσης της Ελλάδας με χιλιάδες πιστούς, και κυρίως του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που δεσπόζει και ορίζει τις τύχες Ελλάδας και Τουρκίας, είναι πρώτον η πολιτική αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, δεύτερον ο στρατιωτικός επανέλεγχός της που κινδυνεύει να χαθεί με το νέο στρατηγικό διάλογο Ελλάδας – ΗΠΑ και τελικώς ο εθνικός της ακρωτηριασμός στο νέο χάρτη των δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου και αγωγών φυσικού αερίου που σε λίγα έτη θα μεταφέρονται μέσω Ελλάδας στην παγωμένη Ευρώπη, αντί των ναρκωτικών.

Για το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που έφαγε τα σωθικά Ελλάδας και Τουρκίας επί δεκαετίες στηριζόμενο στο λαθρεμπόριο και αγκάλιασε την πολιτική και κάθε άλλη εξουσία θα τα πούμε αναλυτικά σε επόμενο κείμενο. Η άθλια κατάσταση που ρεζιλεύει τη χώρα διεθνώς στα Κέντρα των παράνομων Μεταναστών υπηρετεί αυτό και μόνο το σκοπό. Η απειλή απώλειας ελέγχου του καθεστώτος που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την Καγκελάριο Μέρκελ να σπεύδει στην αποικία της για να προειδοποιήσει τον επερχόμενο Πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι αν δεν συμμορφωθεί στις επιταγές της ευρωπαϊκής αριστοκρατικής σπείρας δεν θα δει την εξουσία ποτέ γιατί απλούστατα η Ελλάδα δεν θα υπάρχει όπως σήμερα. 

Ας δούμε λοιπόν την Παρασκευή τι θα κάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός αν δεν του κάνει τη χάρη και αποχωρήσει άμεσα, οικοθελώς ή συμφωνημένα, ο Πάνος Καμμένος, πόσο γενναίος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, και τα λέμε πάλι…


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια