Αποκάλυψη: Το δόλιο σχέδιο Τσίπρα με τους επάλληλους κύκλους

Τι δημιουργεί η εμμονή για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Οι ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό που έχουν προκληθεί κατά κύριο λόγο από τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά το Crashonline, το οποίο από τον Νοέμβριο του 2018 είχε προειδοποιήσει την αντιπολίτευση για τον κίνδυνο της μεθοδευμένης διάλυσής της, από γεγονότα και διεργασίες καθόλου τυχαίες, κάτι που…βολεύει ιδιαιτέρως την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία έχει «δυνατές και σοβαρές επαφές», όπως είχαμε τονίσει.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Τσίπρας επιμένει στη Συμφωνία των Πρεσπών παρά τη σύσσωμη αντίθεση του συνόλου της αντιπολίτευσης αλλά και του λαού, αφού το 70% περίπου και το 90% των Βορειοελλαδιτών δεν θέλει τη συμφωνία.

Η πρώτη ερμηνεία είναι ότι ακολουθεί τα σχέδια των ξένων, Γερμανών και Αμερικανών. Η δεύτερη όμως, όπως αρχίζει να αποκαλύπτεται συν τω χρόνω, δείχνει ότι στόχευσή του είναι η διάλυση των κομμάτων και ο διχασμός του πολιτικού κόσμου.

Αρχικά πρώτος στόχος ήταν η Ν.Δ. Προσπάθησε να την εκθέσει καθώς και αυτή είχε αποδεχτεί τη σύνθετη ονομασία, δεν είχε αποδεχτεί όμως το όνομα και την εθνότητα. Όπως βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, τρία κόμματα βρίσκονται υπό διάλυση. Οι ΑΝΕΛ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του Crashonline τον περασμένο Νοέμβριο και θα καταλάβετε…

«Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε κάποιες… περίεργες κινήσεις στο πολιτικό σκηνικό και θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε με το περίεργες.

Η πολιτική αντιπαράθεση είναι κάτι φυσιολογικό, απολύτως θεμιτό αλλά και απαραίτητο στις δημοκρατίες. Η πολιτική αντιπαράθεση όμως που μεθοδεύεται από την κυβέρνηση αρχίζει και ξεπερνάει τα όρια του φυσιολογικού, αφού ο στόχος του Τσίπρα, όπως φαίνεται, είναι καθαρά το «διαίρει και βασίλευε».

Ως γνωστόν, το ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία επειδή στηρίχθηκε από το παλιό, βαθύ ΠΑΣΟΚ και από κει ξεκινούν όλα… Ο μεγάλος φόβος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ενδεχόμενη φυγή αυτών των στελεχών και η επιστροφή τους στο… νέο ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η χθεσινή επίθεση στη Βουλή του Τσίπρα, στη Φώφη Γεννηματά… Όποιος φοβάται επιτίθεται, κατηγορεί ή απειλεί… Κάτι σαν το Δόγμα Πολάκη δηλαδή.

Δεν είναι τυχαία λοιπόν η δίωξη Παπαντωνίου, ενώ τώρα ετοιμάζουν να χτυπήσουν και τον Κώστα  Σημίτη.

Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει και διαλύσει το ΚΙΝΑΛ, ποιος έχει σειρά μετά; Μήπως το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή ή ακόμη και ο ίδιος, παρά τις όποιες καλές σχέσεις συζητούνται ότι υπάρχουν μεταξύ τους, μέχρι τώρα. Αν γίνει αυτό η Νέα Δημοκρατία πώς θα ενεργήσει; Σίγουρα θα αποδυναμωθεί και τότε, ποιος θα είναι ο αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα; 

Έχουμε λοιπόν μια πολύ μεγάλη απορία… Αυτές τις προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις του Τσίπρα δεν τις «βλέπουν» τα κόμματα και ιδιαίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Υπάρχουν στελέχη που μπορούν να αντιταχθούν σ΄ αυτό το οργανωμένο σχέδιο ή απλώς νίπτουν τας χείρας τους, και αφήνουν τα πράγματα να… πάρουν τον δρόμο τους, δηλαδή η πρωθυπουργία Τσίπρα να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με ό,τι σημαίνει αυτό για τη χώρα μας.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η αποδόμηση κάθε είδους αξιών και η διάλυση της κοινωνίας στη χώρα μας βοηθά πολύ και στην υποβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου και στην «επιβολή» ενός αδιαμφισβήτητου ηγέτη.

Αξίζει δε να τονιστεί, ότι οι επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα, κατά καιρούς, στη Νέα Υόρκη δεν είναι καθόλου τυχαίες αφού σύμφωνα με…ακούσματα που έχουμε, δεκαπέντε περίπου μέρες πριν από τις εκλογές του 2015 έγινε μέλος σε ένα πολύ ισχυρό κλαμπ που εδρεύει εκεί… Γι αυτό άλλωστε ένας από τους λόγους που πήγε στην κηδεία του Κάστρο, ο μοναδικός ηγέτης από την Ευρώπη, ήταν και το κλαμπ όπου ανήκει… Ο νοών νοείτω… 

Γιατί όμως το τονίζουμε αυτό; Επειδή, αποδεικνύει όμως πως ό,τι κάνει ο Τσίπρας δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είναι σχεδιασμένο πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, με βάθος χρόνου. Έχει δυνατές και σοβαρές επαφές.

Αν δεν υπάρξει λοιπόν η ανάλογη απάντηση από την αντιπολίτευση γενικότερα, ετοιμαστείτε για κυβέρνηση Τσίπρα και τα επόμενα χρόνια…»

Νίκος Αναστασίου

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια