Δείτε το μαχητικό MiG-35 εν δράσει | Βίντεο


Το προηγμένο μαχητικό MiG-35 παρουσιάζεται εν δράσει σε βίντεο τα οποία περιλαμβάνουν πλάνα από την απογείωση, καθώς και από ελιγμούς που εκτελεί το αεροσκάφος.

Το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Zvezda δημοσιεύσει βίντεο που δείχνουν το ρωσικό μαχητικό MiG-35 εν δράσει.

Το πρώτο βίντεο απεικονίζει το αεροσκάφος να απογειώνεται από μικρό διάδρομο και να υψώνεται σχεδόν κάθετα στον αέρα! Το MiG-35 έχει λόγος ώσης προς βάρος ίσο με 1.03, γεγονός που σημαίνει ότι οι μηχανές του είναι τόσο ισχυρές που μπορούν με χαρακτηριστική ευκολία να σηκώσουν ένα πλήρως φορτωμένο αεροσκάφος.



Σε άλλο βίντεο που ελήφθη από μεταγωγικό αεροσκάφος, δύο MiG-35 φαίνονται να εκτελούν εντυπωσιακούς ελιγμούς, ενώ το ένα κουβάλα βόμβες 500 κιλών και το άλλο φέρει έξι πυραύλους.



Διάδοχος του μαχητικού MiG-29, το MiG-35 εξοπλίζεται με προηγμένα οπλικά συστήματα και εξελιγμένα συστήματα αεροηλεκτρονικής.

Το αεροσκάφος είναι ικανό τόσο να αποτρέπει εναέριες επιθέσεις όσο και να πραγματοποιεί πλήγματα σε επίγειους στόχους. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις εργοστασιακές δοκιμές και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται από τη ρωσική πολεμική αεροπορία.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια