Τρέμουν σεισμό-φονιά και τσουνάμι με 30.000 νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη – Ο εφιάλτης των 7,7 Ρίχτερ προ των πυλών

Πανικός έχει προκληθεί στη Τουρκία μετά τις προβλέψεις-σοκ που έλαβαν χώρα σε συνέδριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, περιμένουν MEGA σεισμό, της τάξεως των 7,7 Ρίχτερ.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα σημαίνει την απόλυτη καταστροφή, καθώς θα σπείρει τον όλεθρο και τον θάνατο.

Οι υπολογισμοί κάνουν λόγο πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι νεκροί θα ξεπεράσουν τις 30.000. Αλλά οι επιστήμονες δεν σταματούν εκεί, καθώς ο φόβος για τσουνάμι είναι διάχυτος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον επικεφαλής του σεισμολογικού τμήματος της Αρχής Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης της Τουρκίας, Μουράτ Νουρλού, οι σεισμολόγοι προετοιμάζονται για έναν τέτοιο σεισμό.

Έχουμε ήδη σχεδιάσει 150.000 προσωρινά καταφύγια, λέει ο Νουρλού. Τα θύματα από έναν τέτοιο σεισμό, μόνο στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης θα μπορούσε να έχει 30.000 νεκρούς, 60.000 σοβαρά τραυματίες και 4.500.000 ανθρώπους άστεγους καθώς υπολογίζεται ότι θα καταστρέψει 45.000 κτήρια.

Το πρόσφατο παρελθόν, μόλις 19 χρόνια πριν, με τον σεισμό των 7,5 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή έδειξε ότι το σενάριο αν και εφιαλτικό δεν είναι απίθανο. Ο σεισμός αυτός είχε 17.500 θύματα, 300.000 κτήρια υπέστησαν ζημιές και 600.000 άτομα χρειάστηκε να αλλάξουν κατοικία.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:


Πριν λίγους μήνες, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Δυτικοί μπορεί να προκαλέσουν «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία με σκοπό να «καμφθεί» το ηθικό και τα σχέδια της νυν πολιτικής ηγεσίας.

Άλλωστε αυτό ακριβώς είχαν καταγγείλει και παλαιότερα, τόσο οι Ιρανοί με σεισμούς στην χώρα τους όσο και οι Κινέζοι με τις κατακλυσμιαίου τύπου βροχοπτώσεις που είχαν τσακίσει για ένα μεγάλο διάστημα την ΒΔ Κίνα.

Η περιοχή πρόκλησης σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων και επιστημονικά άρθρα εδώ και 6 μήνες, τα οποία δημοσιεύουν προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση τεχνητού σεισμού .

Οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

Οι πρόσφατοι σεισμοί στην Τουρκία έχουν προκαλέσει ρήγμα στο μεγαλύτερο φράγμα της χώρας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε νέο μεγάλο σεισμό να καταρρεύσει πλημμυρίζοντας τεράστιες εκτάσεις και οικισμούς.

Οπως δε είχαν αναφέρει καθηγητές στο παρελθόν, ένας πολύ πιθανός σεισμός στην περιοχή της θάλασσας τους Μαρμαρά θα προκαλούσε ένα τεράστιο τσουνάμι που θα επέφερε τρομερές καταστροφές τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στα εκατομμύρια των κατοίκων της.

Οι φήμες μάλιστα στο παρελθόν στη Τουρκία έδιναν και έπαιρναν, καθώς τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για μελλοντικούς σεισμούς που θα πραγματοποιηθούν λόγω HAARP!

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ.

Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Για να δούμε λοιπόν, το μέλλον κρίνεται ζοφερό για τους γείτονες.



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια