Ρωσία: Γιγαντιαία άσκηση των αερομεταφερόμενων ελίτ του ρωσικού στρατού | Βίντεο

Περισσότερα από 2.500 αερομεταφερόμενα στρατεύματα και 200 ​​τεθωρακισμένα οχήματα θα συμμετάσχουν σε μεγάλη στρατιωτική άσκηση στην Κεντρική Ρωσία. Θα ασκηθούν στη διεξαγωγή γρήγορων επιθέσεων και την πτώση τεθωρακισμένων οχημάτων από μεταφορικά αεροσκάφη.

Ένα βίντεο από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας που δημοσιεύθηκε την Τρίτη δείχνει μεγάλα μεταφορικά αεροπλάνα Il-76 που εκτελούν προσγείωση, ενώ τα οχήματα μάχης κινούνται έξω για να ξεκινήσουν τακτικές ασκήσεις, στις οποίες συμμετέχουν το αεροπορικό σύνταγμα Ryazan και η αεροπορία μεταφορών.

Τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα θεωρούνται οι ελίτ δυνάμεις του Ρωσικού Στρατού. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η διοίκηση θα εξασκηθεί σε μαζικές αεροπορικές επιδρομές στρατιωτών, οχημάτων και εξοπλισμού. Ο στρατός σχεδιάζει επίσης να διεξάγει τον πιο δύσκολο τύπο εναέριας μεταφοράς - τεθωρακισμένα οχήματα με προσωπικό τα οποία πέφτουν με αλεξίπτωτο στο έδαφος.

Οι στρατιώτες αναμένεται να εξασκηθούν στις διαβάσεις υδάτινων κωλυμάτων, ενώ οι αξιωματικοί θα ασκηθούν σε προηγμένες μεθόδους ταχείας κινητικότητας στρατευμάτων.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση των ρωσικών στρατευμάτων:


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια