Ιράν: Ένας διεθνής ισλαμικός στρατός θα "τελειώσει" το Ισραήλ

Ανώτατος διοικητής των Ιρανικών Φρουρών της Επανάστασης εξαπέλυσε απειλές κατά του Ισραήλ, σε μια περίοδο αυξημένης έντασης μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ.

Σε πρόσφατη ομιλία του, ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών Hossein Salami ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός «ισλαμικού στρατού» κοντά στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν, ο οποίος προειδοποίησε ότι απειλεί να «τελειώσει» το Ισραήλ.

«Σήμερα, ένας διεθνής ισλαμικός στρατός έχει διαμορφωθεί στη Συρία, και οι φωνές των μουσουλμάνων ακούγονται κοντά στο Γκολάν», είπε ο Salami.

"Αναμένονται οι εντολές, έτσι ώστε να ξεκινήσει η εκρίζωση του κακού καθεστώτος του Ισραήλ και η ζωή αυτού του καθεστώτος θα τελειώσει για πάντα. Η ζωή του σιωνιστικού καθεστώτος δεν βρισκόταν ποτέ σε μεγαλύτερο κίνδυνο από τώρα", πρόσθεσε ο αξιωματικός.

Το Ισραήλ "αποτελεί απειλή για ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο. Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του καθεστώτος".

Ο αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης, προειδοποίησε επίσης ότι η Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η οποία συμμετέχει στον πόλεμο στη Συρία στο πλευρό του Άσαντ, έχει περίπου 100.000 πυραύλους που στοχεύουν στο Ισραήλ. "Δημιουργούμε μια δύναμη στον Λίβανο γιατί θέλουμε να πολεμήσουμε τον εχθρό μας από εκεί με όλη μας τη δύναμη", δήλωσε ο Salami.

"Η Χεζμπολάχ σήμερα έχει τεράστια δύναμη στο έδαφος που μπορεί να διαλύσει το Σιωνιστικό καθεστώς. Το Σιωνιστικό καθεστώς δεν έχει στρατηγικό βάθος", πρόσθεσε.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια