Το πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ

Αδιόρθωτοι! Αποθέωσαν Γιώργο και Σημίτη (που «ξέχασε» να απαντήσει για τις μίζες)


Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άρχισε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα. Σχετικά σημειώνεται ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη απαρτίζεται από τη βασική εστία μόλυνσης του εθνικού σώματος, το ΠΑΣΟΚ, και τη Δημοκρατική Αριστερά, τον ευκαιριακό κομματικό μηχανισμό που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης.

Η άνοδος της θερμοκρασίας, η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα και η υποχρέωση συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων ίσως να μην επέτρεψαν στους πολίτες να ενδιαφερθούν για αυτή τη σύναξη. Ουδείς εχέφρων πολίτης μπορεί υπό φυσιολογικές ή και έκτακτες συνθήκες να ασχοληθεί με το μέλλον ενός κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα, οδήγησε την οικονομία σε χρεοκοπία, έστειλε μία και δύο γενιές στην ξενιτιά για μεροκάματο, κατέλυσε την εθνική κυριαρχία και αρχιτεκτόνησε το τερατούργημα της συλλογικής κατάρρευσης την οποία βιώνουμε άπαντες.

Όμως επειδή οι συνθήκες διαρκώς μεταβάλλονται, εκτός από εκείνην της εύκολης παράδοσης στη λήθη πρέπει να υπενθυμιστούν τα έργα και οι ημέρες του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και χρησιμοποίησε ο γιος του Γιώργος για να κατακτήσει την εξουσία και να παραδώσει την πατρίδα μας σιδηροδέσμια στα νύχια των πιστωτών.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου Γιάννης Ραγκούσης το 2009 είχε μυστικές συναντήσεις στην Πάρο με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα Πολ Τόμσεν. Τη συνάντηση αυτή καταγγέλλει στην εφημερίδα μας επιχειρηματίας που βρέθηκε στη συνάντηση Ραγκούση - Τόμσεν και συμπληρώνει ότι την ίδια περίοδο (Αύγουστος 2009) στο νησί βρισκόταν και ο -τότε- αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου!

Και αυτό το συγκλονιστικό στοιχείο και η ομολογία του Ντομινίκ Στρος Καν για μυστικές συνομιλίες του με τον Γιώργο Παπανδρέου για μεθόδευση της υπαγωγής της Ελλάδας στο «έλεος» του ΔΝΤ αποτελούν αμάχητα τεκμήρια της σήψης, του ανθελληνισμού, της παρακμής και της διαφθοράς που εκπροσωπεί και... υπηρέτησε επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ.

Οι αλλαγές των πολιτικών συσχετισμών, οι αστοχίες κομμάτων, προσώπων και κυβερνήσεων αθροίζονται στις συνειδήσεις των πολιτών, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τον λογαριασμό της Μεταπολίτευσης και να ζήσουν με μειωμένο ή μηδενικό εισόδημα πληρώνοντας εξωφρενικά μεγάλους φόρους. Μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό των αρνητικών εξελίξεων είναι υποχρέωση όλων μας, πολιτών, πολιτικών και ΜΜΕ, να αξιολογούμε πρόσωπα και καταστάσεις και να κατανέμουμε ακριβοδίκαια το βάρος των ευθυνών.

Το απόλυτο ξεχαρβάλωμα επί Ανδρέα Παπανδρέου, η βασιλεία της διαφθοράς επί Σημίτη, η χαριστική βολή που έδωσε στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, η φοροκαταιγίδα με το χαράτσι των ακινήτων και το PSI που εισέφερε το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ στη συγκυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορούν να λησμονηθούν. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να «ξεπλυθεί» με συνέδρια.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια