Άρχισε η Γερμανική μάχη μεταξύ του ΣουλτσοΜέρκελ και της ΜερκελοΣούλτς

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Νωρίς άρχισε η προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές στην Γερμανία και οι δυο αντίπαλοι ακονίζουν δη τα «μαχαίρια» τους. Μόνο που και οι δυο είναι ο ένας το αντίτυπο του άλλου, καρμπόν στις νεοταξικές τους πολιτικές και στις παγκοσμιοποιητικές τους προθέσεις.

Και οι δυο υπέρ της διάλυσης των ευρωπαϊκών κοινωνιών μέσω της ισλαμικής εισβολής και υπέρ της Πανθρησκείας και της επιβολής των διαστροφικών ομοφυλοφιλικών προτύπων.

Με βάση τα αποτελέσματα μια δημοσκόπησης του ινστιτούτου Ιnsa για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Bild,, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα αποσπά 26% και το κόμμα της Μέρκελ, οι Χριστιανοδημοκράτες, 32,5%. H ψαλίδα των δύο κομμάτων , όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση, κλείνει με την γερμανική Bild να υπογραμμίζει ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα, όπως οι Πράσινοι, το FDP (Ελεύθεροι Δημοκράτες) και το ευρωσκεπτικιστικό AFD να αποδυναμώνονται τουλάχιστον μία μονάδα.

Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, κάλεσε επίσης για μεγαλύτερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη στο ζήτημα της μετανάστευσης και χαρακτήρισε τις ενέργειες του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν ύβρη στην ευρωπαϊκή ενότητα. Τέλος, ο Σουλτς επέκρινε έντονα τις ενέργειες και τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτηρίζοντάς τες απαράδεκτες.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις εμείς θα… τρελαθούμε κυριολεκτικά από την χαρά μας να ανήκουμε σε μια τέτοια Ευρώπη και να έχουμε ένα…τόσο Άγιο νόμισμα όπως είναι το,,, «ευλογημένο» ευρω.

Και εις ανωτέρα!

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια